Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el? Nagyon szeretem és nagyon szenvedek miatta.
Figyelt kérdés
7.es koromban nagyon szerelmes voltam kb 1 évig egy nálam 1 évvel idősebb fiúba(egy suliba jártunk).De őt nagyon nem érdekeltem és elküldött a f....-ba finoman szólva és nagyon sokszor megbántott.Ma már 9.-es vagyok és úgy-ahogy próbáltam elfelejteni(nem sok sikerrel),mert tudtam,hogy úgyse lesz belőle semmi. De nemrég egy buli alkalmából felkért táncolni(ami meglepő volt,mert eddig nem is szólt hozzám.)és elmentünk sétálni beszélgetni és megcsókolt 3x is. Nekem nagyon jó volt és nem bántam meg,de Ő csak kihasznált,mert nem szeret.Csak azért kellettem neki,mert nincs más.Pedig még előtte meg is kérdezte,hogy szeretem-e még és mondtam,hogy igen.Nekem ez nagyon rosszul esett,mert csak kihasznált és egyszeri alkalom voltam neki.Másnap próbáltam vele beszélni,ráírtam 2x is,de vissza se írt se semmi,nem is keresett.Kicsit be volt rúgva,de tényleg csak kicsit és mikor én hazamentem,akkor rúgott be. Nem tudom,hogy emléxik-e,de remélem igen. De mért csinálta ezt? Nekem nagyon rossz és 2 napja folyamatosan bőgök utána.Hogy felejthetném el végre? Én egy életvidám csaj vagyok,de néha úgy érzem,hogy megszeretnék halni(nem vagyok egy emos-p...a,se ilyenek)Én tényleg szeretem azt a fiút. 15/L2011. jún. 21. 14:17
1/3 anonim válasza:
hát figyelj... Próbálj meg egy olyan fiúval összejönni, akiről tudod hogy szeret, és úgy érzed hogy te is bele tudsz szeretni... ha tényleg csak kihasznál és semmi célja nincs akkor nem érdemli meg hogy törődj vele és csak ki fog használni továbbra is
2/3 anonim válasza:
ezzel én is igy vok mármint azzal hogy nagyon szerelmes vagy belé de őt nem érdekled egy kicsit se:// és én se tom elfelejteni már lassan 3 éve szerettem :'(
3/3 A kérdező kommentje:
lenne 1-2 fiú aki összeakarna velem jönni meg mondták,h szép vok,de nem akarom őket se kihasználni,h csak azért lennék velük,h ŐT elfelejtsem.:/ lehet talán később,de kell egy kis idő,amíg elfelejtem.
2011. jún. 21. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!