Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hihtetelenül szeretem, már évek óta szenvedek csak, mit tehetnék? Felejtsem el? De hogyan?
Tudom,milyen a reménytelen szerelem,és ezzel még rengetegen vagyunk így.Pokoli kínokat tud okozni!Mégis azt tanácsolnám,amit az első:hagyd békén,hagyd levegőhöz jutni!Ha érdekled egy kicsit is,akkor erre észbe fog kapni,és keresni fog Téged.Ha nem,akkor ez is csak azt tükrözi,hogy abszolút nincs Nála esélyed,nem rúghatsz labdába Nála,így felelsleges is az idődet vesztegetned Rá.
Egyébként nekem is van egy ugyaniylen ismerősöm,csak én nem oylan régóta ismerem,és azt kell mondjam,érdemesebb előbb inkább egy mélyebb barátsáot kiépítened és ápolnod az illetővel,aztán majd utána kezdeni flörtöni,és játszani ezt az úgy nevezett ,,húzd meg-ereszd meg" játékot.Tehát közel engedni maagdhoz,aztán kicsit távolságtartónak lenni.Ha érdekled,ez beválik.Ha nemnem is kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!