Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ekkora bűnt követtem volna el?
Figyelt kérdés
Nő vagyok, és alapvetően nagy az önuralmam, önkontrollom. A párommal pár napj vitáztunk. Illetve én finoman elmondtam neki az érzéseim, hogy hiányzik nekem az, hogy érzelmileg ne legyen velem hűvös, (illetve gyakrabban hűvös, mint ellenkezőleg) mert ettől nem érzem magam szeretve, megbecsülve. Ezt szépen mondtam neki. Teljesen figyelmen kívül hagyta az erzéseim, sőt, támadasnak kritikának vette az érzéseim. Erre én, aki valóban birkatürelmmel és hatalmas önkontrollal rendelkezem, elkezdtem kikelni magamból. Úgy értem tovább vittem ezta témát, remélve hogy megérti mit szeretnék. Erre mérges lett rám, és azt mondta, számítok neki, de ha így folytatom, kevésbbé fogok neki számítani, mert ez elhidegíti tőlem. Ez 4 napja történt, azóta hiába írtam neki még (normális hangemben) nem reagál. Akkora gond neki hogy vita alatt a meg nem értettségem miatt hevesebben nyilvánultam meg? Vagy pontosan mi lehet baja?
Addig csesztetted valószínűleg, hogy már elege lett belőle.
Az nem ìgy megy (még a párkapcsolatokban sem), hogy légyszi szeress már (mégha szeret is).
Én megértelek, én is voltam így hogy igényeltem volna ezt, aztán addig nyomattam, amíg még messzebb sikerült kerülnöm a "céltól".
Szerintem muszáj lesz elengedned, akármennyire nehéz is, mert innentől minden szóval és mondattal "távolabb kerültök".
Érdemes belegondolni a másik fél érzéseibe is. Te is lehetsz úgy hogy a másik sok és hagyjon már békén. Szerintem a legtöbb ember érezte már ezt, lehet hogy te is.
2024. júl. 14. 15:54
12/17 anonim válasza:
“ 6-os légyszives ne legyél lekezelő. Ha tudtam volna hogy ilyen, nyilván nem akartam volna tőle kapcsolatot.”
Mostmár tudod milyen, úgyhogy ne akarj tőle kapcsolatot. Hagyd ott, és kész. Értem én, hogy szereted, de ő nem, így meg nincs értelme az egésznek, így úgysem leszel boldog ebben a kapcsolatban.
Amúgy is egy utolsó kis suttyó ezzel a csenddel veréssel. Az ilyet ott kell hagyni.
Ne írj neki többet, engedd el.
2024. júl. 14. 16:41
13/17 anonim válasza:
Ezzel lényegében azt mondja, hogy te okozod a problémát, azzal, hogy mersz a problémáról beszélni... szóval ez valószínűleg nem lesz jobb, vagy tűrsz vagy mész. 4 napja nem reagál? Mióta vagytok együtt? Ha a párom 4 napig nem keresne -csak azért, mert nem akar- már nem lenne a párom.
2024. júl. 14. 19:58
14/17 anonim válasza:
Hogy vagytok azóta, kedves kérdező?
2024. aug. 2. 18:19
15/17 A kérdező kommentje:
Sehogy. Sőt, azóta le is tiltott mindenhonnét.
2024. aug. 4. 10:31
16/17 anonim válasza:
Ez ám a konfliktuskezelés! Egyetemen kéne oktatni! 🤣
2024. aug. 4. 12:17
17/17 anonim válasza:
Örülj neki, hogy megszabadultál ettől a csávótól, legközelebb majd jobb emberismerettel vágsz bele egy új kapcsolatba, addig meg élvezd az életet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!