Ekkora nagy bűnt követtem el?
Nevelőapámnak van egy haverja. Néha néha együtt dolgoztak, néha megittak 1-2 sört együtt.
(Nevelőapám 46, a haverja 26éves).
Nevelőapám sokszor mondogatta a havernak, hogy elfogadná vőjének.
Én kb tini korom óta, amióta csak ismerem, oda voltam a srácért. Csak valahogy sosem jutottam közelebb hozzá.
Aztán rgyszer elkezdtünk beszélgetni, találkozgattunk. Anyamat és nevelőapamat nem avattam be sosem a fiú ügyeimbe, most sem. Szóval talalkozgattunk, elvoltunk, én azt hittem ebből több lesz. Beadtam a derekam neki, lefekúdtünk párszor. Végül be kellett látnom, ebből több nem lesz, lenyegében csak kihasznált. Megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ennek fél éve kb.
Nevelőapám ezt kb 1 hete megtudta. Hogy lefeküdtem a sráccal. Nem tudom honnan, de gyanítom a sráctól.
Mentem haza, 2 hatalmas pofonnal fogadott, hogy mekkora kva vagyok, meg stb. Elhordott minden olcsó cafkának.
Összecsomagolta a ruháimat és kitett.
Igazából volt hova mennem, keresetem is van (24 vagyok), alapból tervbe volt lassan, hogy költözzek, nem ez a lényeg.
Hanem hogy tényleg ekkora bűn lefeküdni egy sráccal, aki az ő ismerőse, aki ígért nekem fűt fát...
Biztosan a pasi kikotyogta sörözés közben, lehet azt is mondhatta,hogy te kezdtél ki vele.
A történetben hol van az anyud, hogy a nevelõapád intézkedik fölötted?!
Nem akartok találgatni, hogy mi történhetett de apád valószínűleg azt kevert le neked két Makarenkói pofon mert a munkatársa és közte a kapcsolat teljesen megváltozott onnantól kezdve, hogy a "főnöke" lányát (kihasználja)="dugja" a munkatársa.
Talán visszaélt a viselkedésében azzal amilyen pozícióba került veled, avagy az által, hogy széttúrta veled az agyat többször is.
Apád meg ebből a szösszenetből kiindulva sokkal inkább büszke ember mint intelligens. Aki inkább azt üti-veri aki a gyengébb/ közelebb áll hozzá és nem kell félnie a visszacsapásoktól. Ha én lennék az apád akkor nem téged vertelek volna el hanem a srácot mert ő az idősebb és neki kellett "volna" okosnak lenni és nem a fonóké lányát "kihasználni".
Mindenesetre, óriás nagy hülye vagy, hogy az apád munkatársával szexelsz.
Nagyon durva, hogy milyen ostoba lány vagy, egyszerűen bunkó, buta, tiszteletlen, nulla az értékrended egyszóval s összegezve: SZÉGYEN!
Tudnám, mi köze a nevelőapádnak ahhoz, hogy kivel fekszel le.
De tudom én is, anyám is beleszólt (volna), 30 éves koromban is, ismerős a helyzet.
nem, nem az. jol tetted mert tapasztalat volt. nagyon gaz ahogy neveloapad viselkedet. ennyire konzervativ? anyud mit szolt? hogy engedhette hogy ki rakjon teged?! talan jobb is hogy elkoltozol mert nem hangzik tul szeretetteljes csaladi legkornek.
ha 16 lennel...akkor ok lehetne kicsit merges de 24 vagy...felnott no. lehetseges hogy a srac adott elo vmi kamu dumatß mondjuk miert tette volna...llehet megbantottad avval hogy megszakitottal minde kapcsolatot es most igy all bosszut?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!