Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ekkora nagy bűnt követtem el?

Ekkora nagy bűnt követtem el?

Figyelt kérdés

Nevelőapámnak van egy haverja. Néha néha együtt dolgoztak, néha megittak 1-2 sört együtt.

(Nevelőapám 46, a haverja 26éves).

Nevelőapám sokszor mondogatta a havernak, hogy elfogadná vőjének.

Én kb tini korom óta, amióta csak ismerem, oda voltam a srácért. Csak valahogy sosem jutottam közelebb hozzá.

Aztán rgyszer elkezdtünk beszélgetni, találkozgattunk. Anyamat és nevelőapamat nem avattam be sosem a fiú ügyeimbe, most sem. Szóval talalkozgattunk, elvoltunk, én azt hittem ebből több lesz. Beadtam a derekam neki, lefekúdtünk párszor. Végül be kellett látnom, ebből több nem lesz, lenyegében csak kihasznált. Megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ennek fél éve kb.

Nevelőapám ezt kb 1 hete megtudta. Hogy lefeküdtem a sráccal. Nem tudom honnan, de gyanítom a sráctól.

Mentem haza, 2 hatalmas pofonnal fogadott, hogy mekkora kva vagyok, meg stb. Elhordott minden olcsó cafkának.

Összecsomagolta a ruháimat és kitett.

Igazából volt hova mennem, keresetem is van (24 vagyok), alapból tervbe volt lassan, hogy költözzek, nem ez a lényeg.

Hanem hogy tényleg ekkora bűn lefeküdni egy sráccal, aki az ő ismerőse, aki ígért nekem fűt fát...

2023. márc. 21. 11:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%

Gondolj arra, hogy legalább már ilyen korán megtudtad, hogy milyen féreg a nevelőapád, és anyád is, hogy ezt hagyta. Senkinek semmi köze a másik magánéletéhez.

A ház amúgy kié? Mert ha nem csak a nevelőapádé, akkor egyszerűen még csak ki se tehetett volna.

Néha viszont nem tudom eldönteni, hogy az a magas önuralom vagy a betojiság jele, hogy így lehet bánni sok emberrel, mint ahogy a kérdezővel.

Ha engem valaki megüt, én reflexből visszaütök, ha meg mocskos f.szságokat is ordít mellé rólam, konkrétan addig verném, amíg mozog, s befogja a pofáját. Pedig 160 centi se vagyok s nő vagyok. Ok, engem is meglehetne hurcolászni az erőszakért, de alapvetően nem én kezdtem. A másik se viselkedhetne így. A férgek meg csak az erőszakból értenek, ezt már alsóban megtanultam.

2023. márc. 21. 12:43
 12/29 anonim ***** válasza:
92%
Nem bűn. Semmi rosszat nem tettél. Ezek után feléjük se nézz többet.
2023. márc. 21. 12:54
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Ami azt illeti, pont őt lehetne feljelenteni.
2023. márc. 21. 12:58
 14/29 A kérdező kommentje:

A ház anyám nevén van. Ő igazából vegig nezte az egészet. Annyit trtt hozzá, hogy nevelőapamnak mondta hogy légyszi legyszi ne tedd ki. Kb.

Igazából sosem voltunk jó család. Csak eddig nem volt lehetősegem lépni. Most lett. Nem részletezem.

Senki senkinek nem a főnöke, csak néha dolgoztak együtt. Ennyi.

2023. márc. 21. 13:22
 15/29 anonim ***** válasza:
26%
Így legalább lesz okod utálni, értelemszerűen azért amit elkövettél vele szemben.
2023. márc. 21. 13:24
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős, anyám is mindig a mostohaapám pártját fogta, kit érdekel, hogy terrorizálja, veri, stb s gyerekeit, lényeg, hogy szép a térkő, s meg tudja javítani a csapot.
2023. márc. 21. 13:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki azzal bújik ágyba akivel szeretne szvsz.
2023. márc. 21. 14:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Egy újabb történet ahol 2 felnőtt saját akaratából szexel és a végén mégis a nő lesz a ku$#va akit el kell ítélni.

Én megmondanám apámnak hogy semmi beleszólása nincs ebbe és elszégyellheti magát hogy a saját lányát meg se hallgatja inkább kidobja.

2023. márc. 21. 14:36
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Semmi köze hozzá mit csinálsz a magánéletedben. A minimum az lett volna hogy meghallgat.
2023. márc. 21. 14:39
 20/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából régóta nem jó a viszony vele/velük. Marmint anyámmal és nrvelőapámmal. Ez tette fel az i-re a pontot.

Mamámnál lakok most, míg egyenesbe jövök. Eddig én meg voltam győződve ugyan arról, amit 19 ír. Hogy 2 felnőtt saját akaratából tette ezt, egy 3.félnek ehhez semmi köze. Legyen az bárki.

De ma a mama is elkezdte mondogatni, hogy lehet én tettem rosszul, én vagyok a hibás. Csak nem ezekkel a szavakkal.Így elgondolkodtam.

2023. márc. 21. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!