Ekkora nagy bűnt követtem el?
Nevelőapámnak van egy haverja. Néha néha együtt dolgoztak, néha megittak 1-2 sört együtt.
(Nevelőapám 46, a haverja 26éves).
Nevelőapám sokszor mondogatta a havernak, hogy elfogadná vőjének.
Én kb tini korom óta, amióta csak ismerem, oda voltam a srácért. Csak valahogy sosem jutottam közelebb hozzá.
Aztán rgyszer elkezdtünk beszélgetni, találkozgattunk. Anyamat és nevelőapamat nem avattam be sosem a fiú ügyeimbe, most sem. Szóval talalkozgattunk, elvoltunk, én azt hittem ebből több lesz. Beadtam a derekam neki, lefekúdtünk párszor. Végül be kellett látnom, ebből több nem lesz, lenyegében csak kihasznált. Megszakítottam vele minden kapcsolatot. Ennek fél éve kb.
Nevelőapám ezt kb 1 hete megtudta. Hogy lefeküdtem a sráccal. Nem tudom honnan, de gyanítom a sráctól.
Mentem haza, 2 hatalmas pofonnal fogadott, hogy mekkora kva vagyok, meg stb. Elhordott minden olcsó cafkának.
Összecsomagolta a ruháimat és kitett.
Igazából volt hova mennem, keresetem is van (24 vagyok), alapból tervbe volt lassan, hogy költözzek, nem ez a lényeg.
Hanem hogy tényleg ekkora bűn lefeküdni egy sráccal, aki az ő ismerőse, aki ígért nekem fűt fát...
Hiába írunk 2023-at, vannak olyan "kultúrkörök", nem is olyan kevés, ahol még mindig feudális viszonyok uralkodnak. Az ilyenek szemében a fiúknak dicsőség, ha kalandokba, alkalmi kapcsolatokba bonyolódnak, míg a lányoknál szégyen, főleg ha kiderül, "olcsón adta magát", lefeküdt valaki olyannal, aki csak szórakozni akart vele. Ezekben a körökben nagyon adnak arra, mit gondolnak róluk mások, a család szégyene, ha egy lánynak rossz hírét keltik.
Tény, hogy manapság papíron azonosak a lányok és a fiúk jogai, de tévedés azt hinni, hogy ez a megkülönbözető szemlélet kikopott. A nevelőapád azért viselkedett így veled, mert szégyelli, hogy a haverja ilyen könnyen megkapta a lányát, hagyta magát kihasználniés ez ugye ki is derült.
Egymás között a férfiak nagyon is szeretik kitárgyalni a kalandjaikat, az alkalmi nőügyeiket, lehetőleg jól kiszínezve, mert minél szaftosabb a sztori, annál jobban nő az egójuk, de ha közben kiderül, hogy az egy ilyen sztori alanya pont az egyikük hozzátartozója, az már nem szokott annyira tetszeni, olyankor kitör a balhé és a nevelőapád haragja téged talált el.
Félre ne érts, neked igenis jogod van lefeküdni bárkivel, akivel csak akarsz, ezt a törvények is megengedik, csak ettől még egyes emberek gondolkodása erről nem változik. Ha Te azért feküdtél le ezzel a pasival, mert azt hitted, érez irántad valamit és nem vetted észre, hogy csak szórakozik veled, akkor ezzel csak annyi a baj, hogy butus voltál, bedőltél a mesének és hát erre a Te családod annyira nem büszke.
Nyilván a reakciójuk is olyan ezzel kapcsolatban, amilyen szinten van az intelligenciájuk, a gondolkodásuk, de a saját családodat neked kell ismerni.
Sajnálom, ami történt veled, remélem a nagymamád szeretete átsegít majd ezen a kínos helyzeten.
Dehogy követtél el bűnt. El ne hidd senkinek.
Sajnálatos, hogy anyád nem törte el a nevelőapád kezét, de így legalább mindkettővel megszakíthatod a kapcsolatot (ha a mamád is hibáztat, én rajta sem gondolkodnék).
99%-ban úgy adta elő a srác, hogy TE másztál rá, kelletted magad, etc. etc.
Mellékesen jegyzem meg, hogyha egy férfi nem akar megdugni, akárhogyan kelletem magam, nem dug meg, már csak azért sem, mert ha kell eltol, ellök, lefog, hogy ne nyúlhassak hozzá, bármi.
Felnott no vagy, es voltal mar akkor is.Azt csinálsz amit akarsz, azzal k.felsz akivel akarsz, semmi köze hozza a neveloapadnak.
Viszont kellemetlen helyzetbe hoztad.Lehet éppen összevesztek melóba es mondta neki a srác, hogy:
...valami, valami.... "a lányod meg egy kva".....
Erre ideges lett es ez lett a vége.Ezek után neki sokkal nehezebb lesz.Elvesztette a tiszteletet a melohelyen.Szerintem beszelj vele, kérj bocsánatot, de ne szégyelld magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!