Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ekkora bűnt követtem volna el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ekkora bűnt követtem volna el?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, és alapvetően nagy az önuralmam, önkontrollom. A párommal pár napj vitáztunk. Illetve én finoman elmondtam neki az érzéseim, hogy hiányzik nekem az, hogy érzelmileg ne legyen velem hűvös, (illetve gyakrabban hűvös, mint ellenkezőleg) mert ettől nem érzem magam szeretve, megbecsülve. Ezt szépen mondtam neki. Teljesen figyelmen kívül hagyta az erzéseim, sőt, támadasnak kritikának vette az érzéseim. Erre én, aki valóban birkatürelmmel és hatalmas önkontrollal rendelkezem, elkezdtem kikelni magamból. Úgy értem tovább vittem ezta témát, remélve hogy megérti mit szeretnék. Erre mérges lett rám, és azt mondta, számítok neki, de ha így folytatom, kevésbbé fogok neki számítani, mert ez elhidegíti tőlem. Ez 4 napja történt, azóta hiába írtam neki még (normális hangemben) nem reagál. Akkora gond neki hogy vita alatt a meg nem értettségem miatt hevesebben nyilvánultam meg? Vagy pontosan mi lehet baja?
2024. júl. 14. 14:20
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem, hogy nagyon dühös volt rám.
2024. júl. 14. 14:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval te nyeld le a békát, ne tegyél megjegyzést és véleményt semmire, mosolyogj és légy kedves?

Akkor én azt mondom, hogy csak hidegüljön. Most meg duzzog, mint egy ovis.

2024. júl. 14. 14:30
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, azt érzem jelenleg, hogy tökéletességet vár tőlem. Alapvetően nyugodt nő vagyok, és az erzéseimet, gondolataimat sosem támadóan mondom. Azt mondta hogy kioktatom őt.
2024. júl. 14. 14:33
 4/17 A kérdező kommentje:
Amit mondott, hogy mar kevésbbé leszek neki fontos, és elhidegül, ez nekem olyan, mintha érzelmileg zsarolt volna. És a zsarolás után nem beszél velem. Ennek már több napja.
2024. júl. 14. 14:37
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj tovább. Én is egy nyugodt nő vagyok, de az exem kihozta belőlem is azt ami már nem én vagyok. És rettenetesen bánom utólag, hogy egy percet is pazaroltam a magyarázatokra.
2024. júl. 14. 14:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Csenddel ver:) hehehe.... Pedig erről órákig tudnál neki beszélni. Hogy találtad ezt a csávót? Miért nem keresel rendes partnert?
2024. júl. 14. 14:39
 7/17 A kérdező kommentje:
6-os légyszives ne legyél lekezelő. Ha tudtam volna hogy ilyen, nyilván nem akartam volna tőle kapcsolatot.
2024. júl. 14. 14:47
 8/17 anonim ***** válasza:
22%
Nem vidám benne élni mi? Mosolyogj és hagyd, hogy történjenek a dolgok!
2024. júl. 14. 14:52
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Ne maradj vele. Nem látod, hogy hülyének néz téged? De hát nézhet mert tényleg az vagy. Már akkor ki kellett volna dobni amikor észrevetted, hogy magasról tojik rád és nem kellett volna magad lenézetni, hogy de foglalkozzon már veled. Kiforgatta mert tudja, hogy megteheti és még most is te írsz neki üzenetet, hogy álljon veled szóba. Te hagyod, hogy bármit megcsináljon veled mert felmosórongy vagy. Az nem az ő hibája.
2024. júl. 14. 15:11
 10/17 anonim ***** válasza:
46%
Élj benne kérdező! Legalább annál nagyobb lesz az önsajnálatod, amivel mérgezed majd magad. 😉
2024. júl. 14. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!