Tényleg ekkora bűnt követtem el, vagy a barátnőm túlreagàlja a dolgot?
Több ,mint 10 éve vagyunk barátok, bár az utóbbi 2-3 évben már nem volt olyan szoros ez a barátság,mióta neki lett egy komolyabb kapcsolata. Én közben férjhez mentem és most 30 hetes veszélyeztetett terhes kismama vagyok, igazából még a boltba sem mehetek, jobbára csak feküdni meg ülni szabad. Nos , a barátnőmnek két hete volt az esküvője, amire még voltunk hívva, de mondtam neki, hogy sajnos nem tudunk menni a férjemmel az állapotom miatt. Ezen úgy felhúzta magát a barátnőm és nekem esett, mert hogy ő is ott volt az én esküvőmön és miért nem tudok arra a pár órára erőt venni magamon és kibírni, mert hogy barátoknàl ez oda-vissza kellene, hogy működjön , hogy csak lestem,mert pontosan tudja mi most velem a helyzet. Persze a férjem elvitte az ajándékot nekik, de a barátnőm férje jött ki érte, a barátnőm nem volt hajlandó. Azóta nem beszél velem, pedig már kétszer is kerestem,hogy beszéljük meg, Dee vérig van sértve. Nem tudom, fordított helyzetben én megértettem volna ha ő van így.
Szerintetek tényleg el kellett volna mennünk, ha csak az ajándékot átadni is annyi időre, vagy tényleg nem én hibáztam most?
Nem, nem volt szőrös. Te hitted azt.
Ahol neked van bűntudatod, az a kapcsolat nem normális. De ez pszichoterápia.
Mit nem ért azon, hogy veszélyeztetett terhes vagy és csak feküdnöd és ülnöd szabad?
Nyugodtan szegezd neki:
Ha elmennél és a járkálás, fent lét miatt elvetélnél, akkor ő vissza tudná varázsolni a magzatot a hasadba?
Vagy neki egy vetélés annyi, mint másnak egy szellentés? Majd gondoljon erre vissza, ha ő várja a saját babáját!
Egyetértek 1-essel, egy ilyen önző és lelketlen emberrel nem is kell keresni többé a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!