Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lakótársaim leszbikusok?
Hát te nem vagy normális b@zdmeg
Téged meg honnan szalasztottak, te kőbunkó?
Ja hogy a szája a nyakán volt?
Figyelj, ha kellemetlenül érzed magad velük költözz el. Márpedig feltételezem nem a szobájukba nyitottál be és azt is feltételezem, hogy nem örömmel mész vissza az albérletbe. Az egyetemvárosok tele vannak albérlettel és rengetegen keresnek most albérlőtársakat is.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:29
Én neki adok igazat:)
Felteszel ide egy információs hiányos szemetet ráadásul másokat kezdesz ócsárolni! Választ kapsz vagy eseleg kérdéseket a kérdéseddel kapcsolatban, de neked ez nem jó, mert nem egyezzik az ostoba kis nézeteddel!
Figyelj bunkónak nem csak szavakkal lehet lenni:S
Ha nem tetszik valami a csajokkal kapcsolatban vagy megszokod őket vagy lelépsz. De inkább beszéld meg velük, mielőtt ítélkezel tök fölöslegesen... Egyébként sincs semmi közöd hozzá!
Na de, ha szertnéd, leszbik:)
Most örülsz??? Elhiszed? Hiszel nekem??
Ne tedd! Mert nem gondoltam komolyan.
De még egy leszbi is vonzóbb lehet, mint egy szemét liba.
Én nem értem miért baj az, ha esetleg leszbik. Miért zavar ez téged?
Jó, ha az egyik a másik nyakát csókolgatta, akkor esélyes. De naés. Ők kérdezgettek a te magánéletedről? mondták, hogy nem vihetsz fel pasit?
Vagy nem értem mi a bajod ezzel? Az, hogy nem mondták el? Miért, kellett volna? Ez az ő magánéletük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!