Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam hogy leszbikus vagyok? Hogy mondjam el a barátnőmnek? Ha valaki leszbikus le tud róla szokni? Ennyi éves korban vannak már leszbikusok?
Én egy 13 éves lány vagyok.
Van a legjobb barátnőm aki persze a pasikat szereti de annyira jól néz ki. :$
Életembe 1 pasim volt de avval sem csókolóztam úgy ahogy lánnyal sem még!!!
De szeretnék mert már szerintem itt az ideje!!
Szerintetek ha elmondanám a barátnőmnek akkor máshogy tekintene rám és azt hinné hogy akkor rá mozdulnák?!
Várom szeretettel a tanácsokat segítségeket! Köszönöm
13évesen természetes, hogy elbizonytalanodsz, hogy kihez vonzódsz, mert még nem volt tapasztalatod igazi szerelemről/nemi vonzódásról. Ha lett volna, tudnád, hogy igen, őt szereted, és meg se fordul a fejedben, a másik nemben keresni a szépséget(akármilyen nemhez is vonzódsz).
És attól, hogy oylan szép a barátnőd, még egyáltalán nem biztos, hogy úgy tetszik neked, főleg ha annyira szép, akkor persze, hogy még te is csodálod, de ettől még nem vagy lezbikus. Hidd el, ha az lennél, akkor tudnád, addig meg hülyeség bevallani neki valamit, amiben még te sem vagy biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!