Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú kapcsolatban levők, ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú kapcsolatban levők, ti hogyan viselkedtek egymással társaságban?

Figyelt kérdés

Eddig is feltűnt, hogy az évek során eléggé elveszett a kezdeti rajongás a párom irányából, de most, hogy több napot töltöttünk barátokkal mèg inkább elgondolkodtam.

Nincs viszonyítási alapom, első hosszú kapcsolatom, 8 éve vagyunk együtt és tavaly hàzasodtunk. Sokszor túl gondolok dolgokat, ezért kérném a vélemenyèteket, hogy ez normális vagy jogosan érzem azt, hogy egyre kevésbé szeret.

Tehát társaságban úgy érzem rengetegszer elfelejtkezik rólam… eddig a pár órás programokon nem tűnt fel, mert ugye mindenki elvolt mindenkivel ez normális is, most viszont 5 kerek napig voltunk barátokkal, közös apartmanban laktunk, együtt fesztiváloztunk. Ritkàn fogta meg a kezem, inkább a többiek véleményét kérdezte, utánuk ment mindenhova stb. Persze gondolhatta, hogy én úgyis elvagyok a barátnőimmel, de jól esett volna legalább annyi érdeklődés, hogy jól érzem e magam, fázom e èhes vagyok e. A másik pár viszont olyan cuki volt, együtt döntöttek mindenben, simogatták egymás hátát, többször adtak csókot egymásnak, ha álltunk beszélgetve hátulról karolta a férfi, látszott, hogy figyelnek egymásra. A pàromnàl annyi volt, hogy reggel adott jó reggelt csókot, töltött piát, kb 1-2 romantikusabb szàmnàl nézett rám vagy jött oda hozzám és ennyi. Régen nem ilyen volt, sokat bújt, a kedvenc szàmainknàl mindig ölelgetett, ha álltunk karolt, dobott pár puszit. Csinosan öltöztem fel, első reakció az volt, hogy “hogy nèzel ki” persze utána kijavította hogy csinos vagyok csak meglepődött…de jól esett volna ha úgy is mondja, hogy nem kérdezek rá milyen vagyok.

Szerintetek mi a normális? Felfújom, vagy ez másnak is hiányzott volna ilyen esetben? Őszintén magányosnak éreztem magam néha. De arra is gondolok, hogy minden hosszú kapcsolat ilyen lesz egy idő után… szóval erre vonatkozóan vàrok véleményeket, mennyire kéne aggódnom.

júl. 9. 00:35
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

Még az első hetekben sem voltunk ilyen nyálasak, nemhogy 8 év után...

11nél tartunk

júl. 9. 00:44
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Elvesztette az érdeklődését feléd. Ismerős a szituáció. Magamra ismertem. 6 év után jött elő nálunk. Már nem vagyunk együtt.
júl. 9. 06:30
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Nekem fura, hogy 7 év után vett feleségül téged. A szeretnénk-e összekötni a másikkal az életünket kérdésre jobb esetben sokkal hamarabb (mondjuk 3 év után) is tudhatjuk már a választ.

Akart ő házasodni magától vagy a te részedről érzett nyomást erre és csak azért ment bele, hogy megszűnjön a nyomás? Ha az utóbbi, akkor annyira nem lepődnék meg ezen az egészen

júl. 9. 06:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Mivel első kapcsolat gondolom, fiatalon jöttek össze, és lehet, hogy nem akartak 21-22 évesen, 3 év után házasodni…

De egyébként szerintem semmi gond nincs a viselkedésével. Ha alapból is ilyen veled és neked ez nem tetszik, az viszont már probléma.

A másik pár meg…szerintem baromira nem illik nyáladzani társaságban, szerintem nagyon kamasz szint.

Viszont ha te erre vágysz, akkor kevés lesz neked a házasságod, mert a ferjedtol már nem fogod ezt megtapasztalni, maximum új kapcsolatban, de ahhoz meg ugye váltani kell.

júl. 9. 06:54
 5/10 anonim ***** válasza:
"Magányosnak éreztem magam néha". Itt a kulcs mondat. Ülj le vele beszélgetni, mert ebből már csak nyűglődés lesz és az időtöket is húzzátok.
júl. 9. 07:07
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
9 év után inkább úgy viselkedünk, mint az ismerős pár akiről írtál, de azért egy társaságban nem vagyunk összenőve. Gyakran van, hogy másokkal dumálunk inkább, akikkel nem találkozunk minden nap ugye, de azért figyelünk egymásra, van kézfogás, simogatás, többnyire egymás mellett ülünk, állunk, sétálunk, stb. Ilyet nem szoktam érezni, hogy ne figyelne rám.
júl. 9. 07:21
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Ne a másikat figyeld a saját ritmusotokat ha ebben lejtmenet van akkor ahhoz mérten nézd, ne azt, hogy mások hogy viselkednek egymással és te nem tartasz ott, vagy már nem tartasz ott, ahol anno.

Elvárások, mindaddig amig kihelyezed a figyelmedet arra ami nincs addig hiányból müködsz és szenvedsz, és ezt a világot teremted magad köré, akár egy mókuskerék ebben fogsz körbe körbe futni és szenvedni, amig ki nem lépsz belőle.

júl. 9. 07:50
 8/10 anonim ***** válasza:
24%

Idegenektől kérded, neki meg nem mondod?

Én egyébként azt nem tudom elképzelni, hogy házas emberként 5 napot fesztiválozni megyek közös lakhellyel, ahol mindenki a másik szájában van, es a wc deszka mindig meleg a korábbi használótól. De ha neked ez a szórakozás 30 évesen, akkor hajrá.

Úgy tűnik, a férjed jól érezte magát.

júl. 9. 08:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha társaságban vagyunk, az azt szokta jelenteni, hogy hozzánk jönnek a családtagok és barátok. Általában sokan vagyunk plusz még a gyerekek, ezért mindketten házigazda üzemmódban vagyunk, ki mit eszik/iszik, fegyelmezzük a gyerekeket 😀 szóval egymással nem sokat tudunk törődni ilyenkor, max egy gyors puszi ha éppen elmegyünk egymás mellett. Később, amikor már elfogytak a teendők és csak ülünk, beszélgetünk akkor mindig van valami testi kontakt, pl: kézfogás, ölébe teszem a lábam és simogatja, ilyesmik. Ha egyikünk mesél valamit, mindig a másikra néz és megerősítést vár tőle a storyban, bevonjuk egymást.

Szerintem jogosan esik neked rosszul amit a férjed csinál, mert ennyi év után nyilván nem szerelmes összenézéseket vár az ember, de egy simogatás, egy puszi szerintem magától kéne hogy jöjjön 2 ember között, akik szeretik egymást.

júl. 9. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
4 éve együtt. Keveset járunk társaságba, de a párom mindig figyelmes, fogja a ketem /megérint/rámteszi a kezét, ha mellettem van. Abszolút törődő. Nem gondolom hogy ez 4 év múlva másképp lesz, mi nafyon empatikusak vagyunk alapból.
júl. 9. 12:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!