Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak féltékenykedik vagy vajon tényleg így történhetett?
Figyelt kérdés
Megismertem egy chilei srácot, aki nemrég költözött ide Magyarországra. 2 hete vagyunk együtt, de a napokban egy csaj rám írt, hogy a srácnak már a sokadik barátnője vagyok, őt is megcsalta többször is. Meg amikor együtt voltak, azt mondta a srác, hogy csak egy barátjához megy, de közben egy buliban volt és más csajokkal csókolózott meg ilyesmik. Amikor kérdeztem róla a srácot, csak röhögött és mondta, hogy ez mind hülyeség, nem kell mindent elhinnem, amit random emberek mondanak nekem, meg hogy ezt a csajt sem ismeri (közben a csaj mutatott közös képeket vele, szóval ha erről a részről hazudott, talán a többiről is)2024. júl. 5. 14:21
1/13 anonim válasza:
Hát az is lehet hogy átveres lesz. Szoktak párok olyanokat csinálni hogy az egyik csabit vkit a masik meg kamuféltékeny aztán valahogy lehúzzák az illetőt.
Pl éttermek. Kajálsz valakivel odaállit egy sertődött csaj veszekedés elmennek te meg ottmaradsz a számlákkal.
Egy rakat olyan atverés van amiket párok csinálnak.
2/13 anonim válasza:
Nyilván csak féltékenykedik és te vagy a nagy szerelme a chilei latin lovernek.
4/13 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne, hogy hazudik a pasid és nem a hűség mintaképe.
5/13 anonim válasza:
Hazudik a párod hiszen azt is letagadta, hogy ismerte.
6/13 anonim válasza:
Nyilván nem a nagyszerelmet keresi Magyarországon. Ne légy már hülye.
8/13 anonim válasza:
"ezt a csajt sem ismeri (közben a csaj mutatott közös képeket vele"
Nekem innentől fogva nem lenne több kérdésem.
9/13 anonim válasza:
Miért lell chilei??? Magyar miert nem jó?
Biztos te vagy élete szerelme, es ha hazautazik, kolostorba vonul majd és elsorvasztja a péniszét valami fekete meditációval.
10/13 anonim válasza:
Egyrészt már lebukott egy hazugsággal, másrészt szerintem gondolt végig logikusan, hogy ha lány bármilyen negatív motivációból - bosszú, féltékenység, esetleg elutasítás a férfi részéről, amit nem tud kezelni, stb., akkor a srác miért ne mondaná el az igazat erről neked, és miért kamuzná helyette azt, hogy ez random idegen, akinek nem kéne hinned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!