Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez illetlenség társaságban? Féltékenykedésnek számít az ilyen viselkedés?
Van párom. Ha iszogatni megyünk a közös barátainkkal, néha előfordul, hogy ilyenkor csatlakoznak hozzánk random emberek, mert pont a mi asztalunknák van még hely a kocsmában, miért is ne, van hogy tök jó beszélgetések sülnek ki belőle. Igazából ez a gyakoribb.
De vannak azok az esetek, amikor egy-egy random pali nyíltan flörtöl a barátnőmmel, beszéd közben végig a melleit bámulja, miközben amúgy ott ülök a párom mellett. Tudom, hogy a barátnőm nem csalna meg, meg nem is megy bele ebbe a flörtölgetésbe. Viszont ilyenkor mindig közelebb ülök a barátnőmhöz, átölelem a derekát, sűrűbben keresem az alkalmat, hogy megpuszilhassam, vagy adjak neki egy rövid csókot. Szóval ja, tulajdonképpen elég egyértelműen a tudtára adom az aktuális random srácnak, hogy a barátnőm foglalt.
Viszont a legutóbbi ilyen után elbeszélgetett velem otthon a barátnőm, hogy miért csinálom ezt. Azt mondta neki fel sem tűnt, amíg a barátnői nem hívták fel erre az "intő jelemre" a figyelmet, és akkor realizálta, hogy talán én "féltékeny" vagyok, meg "birtokolni akarom őt". És hogy ez igaz-e. Szerintem nem az, szerintem nem vagyok féltékeny. Bízom benne, soha nem akartam ellenőrizni, korlátozni, a szóban forgó szituációban meg egyébként is látom, hogy hogy viselkedik ilyenkor, nem adja senki alá a lovat.
#1 Ezt hol látod leírva? :)
Egyébként nem, nem flörtölök random nőkkel, meg nem beszélek úgy senkivel sem, hogy végig a melleit bámulom.
Inkább azok a férfiak bunkók, akik flörtölgetnek a pároddal. Sok férfi ott és akkor beszólna nekik, hogy kapjanak a fejükhöz, mert az a nő foglalt. Konkrétan hallottam olyat, hogy egy fickó ilyet csinált egy csinos nővel, aki párja társaságában volt egy szórakozóhelyen (nekem a nő mesélte el a sztorit). Először csak rászólt a párja az idegen fickóra, hogy viselkedjen, utána pedig (mivel folytatta a flörtölgetést) meg is pofozta. Ott mondjuk a nőt konkrétan zavarta a fickó viselkedése, talán azért is tette ezt a férfi.
Aki meg ölelést és puszikat a féltékenység jelének tart, azzal meg gondok vannak fejben. Meg azzal is, aki a barátnői hülye megjegyzéseit kritika nélkül elfogadja.
#5 A barátnőm is mindig közelebb húzódik ilyenkor, meg a vállamra hajtja a fejét néha. :)
#7 Én értem, hogy miért volt ez a megjegyzés, meg van tippem, hogy konkrétan kitől jött. Az exe szépen szólva is elég gázos volt, nyilván nem akarják a barátnői, hogy megint az legyen, mint akkor.
Szerintem nem ez a gáz, hanem, hogy bepróbálkozik valaki.
Konkrétan ez úgy jön le, hogy egy utolsó csicskának néz.
Mondjuk én elküldeném a f*szba az illetőt,ha meg emberkedni akar az se gáz. Néha nem árt, ha az ember elverhet valakit,csak meg kell várni, hogy a másik üssön először és akkor lehet mondani, hogy önvédelem volt.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!