Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban ha kicsit több van köztünk mint szex, illetlensèg pl más pasikkal videochatelni?
A monogám szexkapcsolatomban megesnek olyanok hogy pl együtt dolgozunk (HO), vagy tv, délutáni relax, stb
Megesik, hogy ilyenkor is hívnak mások.
Exek, vagy haverok, vagy online pasim, stb.
Mivel a "párom" általában max rövid fontosabb beszélgetéseket folytat csak le(pl üzleti vagy rokoni vagy baráti),de nem megy soha bele csak amolyan trécselésbe hanem mindig csak konkrétumok miatt, és nem is tart nőkkel ilyen kapcaolatokat, nincsenek sunyi dolgai sem, stb
És eleinte folyamat némítottam is mellette a telomat mert ugye szex közben nem is hiányozna, de szoval azota már többet is vagyunk egyutt csak ugy, szoval bunkoság lenne ilyenkor neki állni videochatelnem?
3 #, ő nem csendben ül es hallgat. Közben melozik vagy tv vagy konyha, attol "zajlik"még az élet.
Forditott esetben engem akkor zavarna csak, ha nőkapcsolatokat épitene ki mellettem későbbi szexre mással vagy hasonlo.
Én ilyeneket nem csinàlok.
Meg nem is kellene hallgatnia siman be is mutathatnám pl az exeknek is akik azota már csak haverok es simán vágják ha pl azert nem érek rá mert lasival vagyok épp vagy hozzá megyek, vagy nála vagyok, ebbol nem csinàlok titkokat.
Senkit nem is zavarna az sem hogy vele vagyok épp amikor beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!