Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a barátság extrákkalról?
1. az ilyenben nincs semmi barátság
2. sírás lesz a vége
EZ nem barátság extrákkal. A barátok ismerik egymást emberileg és számíthatnak egymásra.
Ez annál is kevesebb, sima szex kapcsolat.
Ott szokott lenni a gond, hogy az egyik fél többet akar.
Őszintén szólva én pont most fogok egy ilyenbe bele csöppenni és mindketten úgy vagyunk, hogy egy idő után akár kapcsolattá is fejlődhet a dolog.
Csak mivel mindketten félünk a csalódásoktól ezért így kezdünk neki.
Én 24N
Ő 30F
Najó azt hiszem most felejtem el az egészet mert ez undorító. Marmint szerintem eleve az hogy valaki összevissza kefél és én nem tudok róla majd a szemembe mondja hogy egyetlenem hat en most vagyok halott...(persze nem biztos hogy ő is ezt csinalja de meglehet)szerintem amúgy nem lehet valakihez olyan szinten vonzódni hogy csak szex legyen, mármint ahhoz kellenek Érzelmek anélkül egyik sem menne bele...
Pedig eskü jó ötletnek tűnt ugyanis sztem egyikünk sem áll készen kapcsolatra úgy egyébként(akarki legyen az)
Csak bár ne kötődnék hozzá úgy mint a kollagén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!