Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a barátság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a barátság extrákkalról?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit igazából nem ismerek annyira, kavartunk és emberileg ő nem annyira akart engem megismerni de a kémia az nagyon ment. De úgy tényleg senki nem indított be eddig úgy mint ő...és hát na nyílván ez nem szép dolog de szerintem kölcsönösen kihasználtuk egymást egy ideig, szerintetek ebből lehet valami? Az nyílvánvaló hogy nem fogunk összeházasodni de szerintetek véget kéne vetnem ennek? Tudtommal a srácnak nincs más lány most a képben és amúgy az utcán is mikor hazakísér fogja a kezem és teljesen ugy tesz mintha a barátnője lennék... viszont szerintem neki nem ér meg annyit hogy pl az én szüleimnek bemutathatnám meg igazából erre nincs is szükség csak nem értem akkor miért játssza meg hogy szeret ha ez nem szól másról csak a szexről? Amúgy gondolom azért mert ezek az eszközei ahhoz hogy elvigyen...de azért légyszi válaszoljatok mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?

2018. dec. 12. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Tévedsz ugyan is nagyon sokan vannak akik érzelmek nélkül is tudnak szexelni. Vannak olyanok is akik szemrebbenés nélkül becsapnak ezekkel a becézésekkel. Én is barátság extrával vagyok a legjobb barátommal és nagyon jól megvagyunk. Persze ő meg akart ismerni tudni akart rólam mindent mi a kedvenc sütimtől kezdve hogy hogyan szeretem a szexet stb stb. Észre veszi ha nincs jó kedvem és valami nincs rendben. A te "barátod" egyáltalán nem akar megismerni? Mert akkor ez így csak sima szex kapcsolat. Jah és ebben a dologban változó hogy ki szexel még mással is és ki nem.
2018. dec. 13. 19:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Mint mondtam; HOSSZÚ TÁVON!
2018. dec. 13. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!