Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szexkapcsolatban ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexkapcsolatban ha kicsit több van köztünk mint szex, illetlensèg pl más pasikkal videochatelni?

Figyelt kérdés

A monogám szexkapcsolatomban megesnek olyanok hogy pl együtt dolgozunk (HO), vagy tv, délutáni relax, stb

Megesik, hogy ilyenkor is hívnak mások.

Exek, vagy haverok, vagy online pasim, stb.

Mivel a "párom" általában max rövid fontosabb beszélgetéseket folytat csak le(pl üzleti vagy rokoni vagy baráti),de nem megy soha bele csak amolyan trécselésbe hanem mindig csak konkrétumok miatt, és nem is tart nőkkel ilyen kapcaolatokat, nincsenek sunyi dolgai sem, stb

És eleinte folyamat némítottam is mellette a telomat mert ugye szex közben nem is hiányozna, de szoval azota már többet is vagyunk egyutt csak ugy, szoval bunkoság lenne ilyenkor neki állni videochatelnem?

2021. ápr. 2. 09:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Csak amikor hív valaki..
2021. ápr. 2. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Én voltam fizetős csajnál.

Toltam rendesen, de simán felvette a telefont, és magyarázta, hogy azért késik, mert még a postán áll sorban. 😎

Nem törte össze a lelkemet, de azért kicsit meglepő volt.

Láttam már szerelmes nőt közelről, valahogy nem csinált ilyet.

2021. ápr. 3. 09:54
 13/17 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele.

Őt határozottan zavarja.

Röviden tömören közölte minden kertelés nélkül, hogy tiltsam le a p.csaba a pasikat. Es pont.

2021. ápr. 3. 10:29
 14/17 A kérdező kommentje:

Es én meg mondtam de nem is járunk akkor még megerteném. De igy? Nem is értem az egeszet.

Szoval.

Nem chatelek telozok mellette.

Megvan a válasz a kerdesre.

Köszönet.

2021. ápr. 3. 10:30
 15/17 A kérdező kommentje:
Ja es lelkiismeret furdalásom is lett ugy, hogy nem tartom magam inkorrektnek ráadásul, mégis ugy erzem most, en vagyok a sz.r
2021. ápr. 3. 10:37
 16/17 anonim ***** válasza:
69%
Igen. De nem csak a pároddal szemben, bárki mással szemben, aki veled éppen egy szobában tartózkodik, és akar neked valamit mondani.
2021. ápr. 3. 14:03
 17/17 anonim ***** válasza:

MOST rúgd ki!

Hogy te eléggé tapintatlan voltál az nem jogosítja fel arra, hogy letiltasson veled valakit.

Akkor sem, ha ő is beléd zúgott.

Tulajdontárgy ne legyél már!

2021. ápr. 4. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!