Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít a férfiaknak szex kapcsolatnak?
Szexkapcsolatnak az a kapcsolat számít, amiben a szex a központi elem. Az a mozgató rugója az egésznek.
Ebbe a kapcsolatba minden belefér, ami mindkét félnek belefér. Elvárni a másiktól viszont semmit sem lehet érzelmek terén. Igazából egy fontos területet kell megbeszélni mindenképpen. Kizárólagos dolog-e a szex vagy sem.
Én például csak úgy vállalom a szex kapcsolatot, ha mással még csak csókolózni sem csókolózik a partner (és természetesen én sem). Ebben pedig semmi féltékenység és ilyen butaság nincs. Egyszerűen így sokkal könnyebb az egészségünket megőrizni. Nincs szükségem se herpeszre - se valamilyen nemi betegségre.
"Játsszunk bűvészeset. Feljössz, megbszlak, reggelre pedig eltűnsz a pitsába." Ez az.
32/f
Nekem még soha nem volt szex kapcsolatom, nem is szeretnék, de számomra azt jelentené, hogy megbeszéljük, hogy mikor szexelünk, utána nálam aludna vagy én nála, reggel kaja, utána mindenki menne a maga dolgára.
32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!