Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi számít a férfiaknak szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít a férfiaknak szex kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt csók együtt alvás, szex nélkül együtt alvás, közös programok .. imádlak, hiányzol szavak használata ezek mind beleférnek?

2019. jan. 11. 18:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most akkor volt szex, vagy együtt aludtatok csak, vagy van egyikőtöknek vagy mindkettőtöknek párkapcsolata, vagy hogy van ez?
2019. jan. 11. 22:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Nincs szex köztünk..egy alkalommal volt.. ő 40 én 29 😊 ezért is fura hogy szex kapcsolatot akar szex nélkül vagy barátság extrákkal... De szerintem azok nem ilyenek ..
2019. jan. 12. 14:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Nincs párkapcsolatuk :) egy a baráti körünk szerintük mindig én vagyok a mondandójának a vége .. viszont ha én is ott vagyok akkor valamivel tavolsagtartobb
2019. jan. 12. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:
59%

Dögöljek meg, ha értem...

Mindegy, ha valaki szexkapcsolatot akar, abban dugás van. Ez meg itt egy semmi, de dugni majd biztos akar, ha nem impotens. Egy középkorú mamlasz lehet, aki alig lát nőt és nem tudja, hogy hogy adja elő magát.

2019. jan. 12. 15:45
 15/15 A kérdező kommentje:
Akkor nekem is meg kell dögölnöm 😂 én benne vagyok, de így sem értem .. :/ egyszer volt szex viszont összebújva alvás van majdnem minden második nap .. és ő kezdeményez.. elméletileg sok szex kapcsolata volt .. és sokszor volt szerető.. azt hogy ezek igazak e nem tudom ..
2019. jan. 12. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!