Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illetlenség lenne, ha a barátomon keresztül megkérném a rokonait, hogy én is elutazhassak vele külföldre?
A párom rokonai Brazíliában élnek, és meghívták magukhoz őt és a testvéreit, így vannak hárman, biztosítanak nekik szállást és ellátást, csak az utazást kell állniuk, illetve némi költőpénzt kell vinniük. A barátomnak felvetettem, hogy jó lenne, ha vele mehetnék én is, de nem meri megkérdezni a rokonait, fél, hogy tapintatlanság lenne, nem szeretne visszaélni a vendégszeretetükkel, illetve kifejezetten őket hívták, a szüleik külön mennek, mert csak úgy tudnak elegendő helyet biztosítani.
Viszont úgy gondolom, hogy nem feltétlen jelentenék nagy terhet, és a rokonok is mondták, hogy szívesen megismernének, ha pedig most nem tudok menni elfogadom, de egy kérdést megérne, mert lassan le fogják foglalni a jegyeket.
A pofam leszakadna bepofatlankodni.
Fogod a kis penzed meg az utazod es elmesz egyedul Braziliaba. Jah, h ez mar nem megy...:D
Szögezzük le, hogy nem élősködni szeretnék, de együtt szeretnék lenni s barátommal, viszont azt sem akarom, hogy ő elszakadjon a családjától.
Csak annyit kértem, hogy kérdezze meg, ez nem olyan nagy dolog, nem kéne egy ilyen szimpla kérdést kínosnak éreznie.
Azt pedig nem hiszem, hogy csak udvariasságból mondták, amióta együtt cagyunk a barátommal, már voltak itthon és kifejezetten jól éreztük magunkat együtt, szerettek, és Skype-on, Viber-en is szoktunk beszélgetni néha, ott is mondták, hogy egyszer feltétlen látogassak, majd el hozzájuk a párommal, erre most úgy tesznek, mintha itt sem lennék.
Ne legyunk mar ekkora alszentek. Az, h kellemesen elcsevegtetek par orat, vs elvarod h tobb szazezres dologot fizessenek rad, nem ugyan az.
Miert nem kerdezed meg te skypeon, h fizetned az repjegytol kezdve mindent, de nem birsz ki ...gondolom par napot...a hapsid nelkul es hat hagy menjel mar.
Uristen ekkora hazugsagot.
Gusztudtalan egy ribnc vagy.
Szerintem meg magadnak is hazudsz es fel sem fogod. Csak mennel vilagot latni mas penzen.
De persze kindenki hulye aki valaszolt, csak az nem tunik fel h veled szembe jon mindenki az autopalyan ?
"erre most úgy tesznek, mintha itt sem lennék."
Biztos nem veletlen.
Arra nem valaszoltal, ki tudod-e fizetni a repjegyet.
Az a resze meg kifejezetten rohejes, hogy az az indokod, hogy par hetet nem birsz ki a baratod nelkul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!