Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illetlenség lenne, ha a barátomon keresztül megkérném a rokonait, hogy én is elutazhassak vele külföldre?

Figyelt kérdés

A párom rokonai Brazíliában élnek, és meghívták magukhoz őt és a testvéreit, így vannak hárman, biztosítanak nekik szállást és ellátást, csak az utazást kell állniuk, illetve némi költőpénzt kell vinniük. A barátomnak felvetettem, hogy jó lenne, ha vele mehetnék én is, de nem meri megkérdezni a rokonait, fél, hogy tapintatlanság lenne, nem szeretne visszaélni a vendégszeretetükkel, illetve kifejezetten őket hívták, a szüleik külön mennek, mert csak úgy tudnak elegendő helyet biztosítani.

Viszont úgy gondolom, hogy nem feltétlen jelentenék nagy terhet, és a rokonok is mondták, hogy szívesen megismernének, ha pedig most nem tudok menni elfogadom, de egy kérdést megérne, mert lassan le fogják foglalni a jegyeket.

2018. okt. 29. 18:55
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
98%

Alapból nem tartanám ördögtől való ötletnek (mondjuk én anno attól voltam “kiborulva”, hogy minden nyolcaduncsitesó lányának a testvéréhez nekem is mennem kellett a (mostmár) férjemmel, és nem értettem, h minek...), de figyi - sajnos - itt a kulcs: “ott is mondták, hogy egyszer feltétlen látogassak, majd el hozzájuk a párommal, erre most úgy tesznek, mintha itt sem lennék.”

Az, hogy ezek után nem hívtak meg, elég egyértelmű, a párodra (és a tesóira) kíváncsiak. Pont.

Én megértem, ha téged ez bánt (tényleg), viszont őket is megértem; én is hasonlóan szocializálódtam, nekem kb. evidens volt, hogy ha a páromat hívják valahová, akkor ő megy és pont. Erre nekem is muszáj volt mennem... x) Idő volt, mire megszoktam az ő hozzáállásukat, hogy a párom családja vhogy egy emberként kezelt minket, és nekem igenis illik odamennem vadidegen emberekhez vendégségbe még akkor is, ha valószínűleg a kövi 20 évben nem találkozunk... Vicces dolog ennek a tökéletes ellentétével találkozni; hogy neked viszont az az evidens, hogy mész a pároddal... :)

Mindenesetre ahogy fentebb írtam, egyértelműen nem hívtak meg, nem rád kíváncsiak, hanem a rokonaikra (ami szerintem érthető), ergo baromi kellemetlen helyzetbe hoznád a párodat, ha erőlteted ezt a dolgot, meg persze magad és őket is, ha végül “kényszerből” téged is meghívnának... engedd el!

2018. okt. 29. 19:29
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
Nekem lesulne a bőr a kepemrol... Neked nem?
2018. okt. 29. 19:31
 13/27 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
62%

"Viszont úgy gondolom, hogy nem feltétlen jelentenék nagy terhet..."

Áh, dehogy jelentesz te nagy terhet. Csak a retúr repjegy 250 kilótól kezdődik. Dehogy nagy teher. Sok embernek kéthavi fizu, csakhogy te pár napig Brazíliában kúrogassad magadat a pároddal. Igazán megéri, jó kis drága légyott. Jobban megéri hivatásost fogadni pár napra, míg téged elszállásolni egy jó hétre.

Keress pénzt, ember. Aztán te magad álld az igényeid költségét, b#szod, ne a brazil kandúrod, aki szintén nyomorban él ott az Amazonas-medencében.

2018. okt. 29. 19:31
 14/27 anonim ***** válasza:
60%

Jézusom.

Hogy lenne képed ehhez? Más még akkor sem fogadja el ezt gondolkodás nélkül, ha hívják... szerintem csak egy napi provokáló kérdés..

2018. okt. 29. 19:40
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Elég nagy illetlenség lenne. Azt, hogy szívesen megismernének, gondolom úgy gondolták, hogy majd egyszer. Ha nem hívtak, ne csimpaszkodj rájuk. Ráadásul elvárni, hogy a szállást is ők fizessék... Necces. Várd meg, míg meghívnak, úgy a tiszta.
2018. okt. 29. 19:46
 16/27 anonim ***** válasza:
96%
Nekem nem lenne képem hozzá, főleg úgy, hogy már a párom is leállított, hogy ne!
2018. okt. 29. 19:47
 17/27 peca1000 ***** válasza:
98%

Csak akkor menjél bárhova vendégségbe, ha téged is meghívtak!

Örök szabály!

Azèrt nem hívtak, mert nem akarják, hogy gyere. Tudomásul kell venni.

Lehet, hogy anyagi, logisztikai, vagy a te személyeddel való problémák miatt.

2018. okt. 29. 19:51
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

Igen, nagy tapintatlansag lenne. Teljesen érthető, hogy a párod nem szivesen kérdezi meg. Gondolj bele, hogy okkal nem hivtak téged is. Lehet tényleg igy tudnak csak szállást biztositani. Ha most megkérdezi, kinos helyzett teremthet mindkét fél számára, mindegy mi a válasz.

Amúgy meg a másik két testvérnek nincs párkapcsolata? Mert ha van, akkor itt megint felvet egy problémát, hogy akkor ők miért nem hozhatják a párjaikat?

Lehet, hogy szivesen megismernének, de akkor majd elhivnak titeket kettőtöket. Most a 3 testvérre kíváncsiak.

Engedd ezt most el. Kibírsz egy hetet (vagy nem tudom mennyi időről van szó, de biztos nem olyan sok) a barátod nélkül, ő érezze jól magát a családja körében.

2018. okt. 29. 19:59
 19/27 anonim ***** válasza:
15%

Ennyi szellemi fogyatékost basszus!

"

, csak az utazást kell állniuk, illetve némi költőpénzt kell vinniük

"

Szóval nem, nem kére hogy reptessék ki a sheggét, a barátjával elférne egy ágyban, ami gondot jelenthet, az esetleg az, hogy több kaja kell kb 30%-al, illetve lehet nem fér mindenki be a kocsiba a reptéren.

Szerintem még nem tartják olyan komolynak ezt a kapcsolatot. Én pl már 3 éve ismertem a barátnőm, de még csak hébe-höba találkozgattunk, nem is lettem meghívva a testvérei esküvőjére.

2018. okt. 29. 20:04
 20/27 anonim ***** válasza:
95%
A masik valöszínű ok, hogy a testvérek párjai sem mennek, szóvak senkié sem, így korrekt. Egyébként is hülyén venné ki magát ha ti ott ellennétek egymással. Szóval szerintem ne erőltesd!
2018. okt. 29. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!