Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek illetlenség lenne, ha a barátomon keresztül megkérném a rokonait, hogy én is elutazhassak vele külföldre?
A párom rokonai Brazíliában élnek, és meghívták magukhoz őt és a testvéreit, így vannak hárman, biztosítanak nekik szállást és ellátást, csak az utazást kell állniuk, illetve némi költőpénzt kell vinniük. A barátomnak felvetettem, hogy jó lenne, ha vele mehetnék én is, de nem meri megkérdezni a rokonait, fél, hogy tapintatlanság lenne, nem szeretne visszaélni a vendégszeretetükkel, illetve kifejezetten őket hívták, a szüleik külön mennek, mert csak úgy tudnak elegendő helyet biztosítani.
Viszont úgy gondolom, hogy nem feltétlen jelentenék nagy terhet, és a rokonok is mondták, hogy szívesen megismernének, ha pedig most nem tudok menni elfogadom, de egy kérdést megérne, mert lassan le fogják foglalni a jegyeket.
Igen, bár én nem illetlenségnek, hanem pofátlanságnak nevezném.
Nem értem, hogy te miért nem fogod fel a helyzetet? Tudnak rólad, ismernek valamennyire, és Nem hívtak meg. Ez azt jelenti, hogy nem akarják, hogy ott légy.
Gondolom, nem éltek még együtt, hogy ez annyira gondot jelentsen neked. De amúgy bármi okuk volt rá, szívük joga.
Ha nem akarod, hogy másképp viszonyuljanak hozzád (nem szeretik általában a haszonleső pofátlanokat), akkor maradj a valagadon, és fogd fel, hogy hívás nélkül nem ugrálunk.
most a pénz az egy dolog. oké, csak szállást és kaját adnak.
ettől meg nem akarják hogy ott legyél. szerintem is hihetetlen pofátlanság ráakaszkodni másokra, csak mert úgy elmennél Brazíliába. Egy-két hetet nem bírsz ki a barátod nélkül? Lehet hogy ők családi nyaralást akarnak. Mi van a többiek barátjával, barátnőjével? Akkor majd menni akarnak azok is, a rokonok meg lássanak el egy tucat vendéget, mert azok meghívatták magukat?
Te mit szólnál hozzá, ha valaki csak úgy meghívatná magát hozzád?
Ráadásul a barátod kérdezze meg helyetted, ő kerüljön kellemetlen helyzetbe, ha esetleg azt mondják neki, hogy de Józsi, hogy gondoltad te ezt, aztán lesül a bőr a képéről, amikor találkoznak...
Ennyi erovel meg kene hivni a masik ket baratnot is. Ki tud elszallasolni +6 embert?
Ja, es Braziliaban sem gazdagabbak az emberek.
"mert lassan le fogják foglalni a jegyeket."
Szoval vegyenek neked repjegyet? Ritka pofatlan vagy.
Nem vágom, miért kellene neked menned, ha nem hívtak. Tudják, hogy vagy, mint a párja agyereknek, NYILVÁN meghívtak volna, ha ők úgy akarták volna.
Azt sem értem, miért nem lehet pár napot ugyan már kibírni. Nem a haverjaival megy el, hanem családi nyaralás lesz. Én pl barátnőmhöz is mentem és emgyek is jövőre is egyedül, párom nélkül, mert ő is fle tudta fogni, hogy ez egy csajos program. (Amúgy sem bírna kettőnket elviselni 0-24-ben :D ).
Bocs, de tapadós vagy és kissé pofátlan, igen. Tanuld meg, ha szeretnének, majd hívnak, és olyankor nem neked kell meghívatnod magad... Én pl nem is érezném már ott jól magam, ahová nekem kéne erőltetni a meghívást, holott ha akartak volna, hívtak volna engem is.
A"szeretnék a párommal együtt lenni" meg nem mérvadó, ott a nap többi ~360 napja, nem kell a másik seggében lógni folyton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!