Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg illetlenség kérdőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg illetlenség kérdőre vonni a párunkat? Más hagyta volna es nem kérdezne rá?

Figyelt kérdés

Ha látnátok h a párotok olyan oldalon lóg amikor ti nem vagytok otthon, ahol csak csetelni lehet / de amint hazaértek mint a villám úgy zárja be /ti megkérdeznetek tőle h kivel beszélget ? Vagy ez a magánügye és nincs hozza közöm.

Mert én meg mertem kérdezni és iszonyú haragra gerjedt!!!! H neki nincs magánélete, én ellenőrizgetem. Persze mindent tagad, h ő fenn se volt ,a cset a szar! Persze 1 percig se hiszem el h a csettel van gond ,kiírja h ő mikor van fenn épp de mikor itthon vagyok és látom akkor persze rendesen írja a cset h nincs fenn! Érdekes dolgok ! De mikor azelőtt ő tette ezt velem h kérdőre vont az persze más volt. Én normálisan válaszoltam akkor rá, ő meg bunkózik érte h rá kérdeztem, h én mit képzelek már!

2021. júl. 9. 07:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Gyerekes duma a sértett féltől. Megkérném, hogy mutassa meg, ha továbbra is látnám, hogy használja. Ha nem tenne, okom lenne feltételezni, hogy tilosban jár és tudatnám vele, hogy a bizalom kezd szertefoszlani, ezzel pedig minden más is.
2021. júl. 9. 07:57
 2/15 anonim válasza:
96%
Hát, lehet magánélete, de ha ennyire ideges lett, akkor a párod részéről nem normális.
2021. júl. 9. 07:59
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

Egyértelműen titkol valamit.

Nekem a párommal olyan a kapcsolatom, hogy az ilyen dolgok nem férnek bele. Nincsenek titkok meg sunyizások.

Mutassa meg, mondja el! Ha nem, mehet oda, ahol ezt elviselik.

2021. júl. 9. 08:05
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Pont azért gyanús, mert felháborodott és nem hajlandó megmutatni.
2021. júl. 9. 08:13
 5/15 anonim ***** válasza:
93%
A magánélete? Az elvileg közös a pároddal...
2021. júl. 9. 08:22
 6/15 anonim válasza:
27%
Nem biztos, hogy titkol valamit lehet ilyen természetű és már bosszantja hogy tényleg nem hagyod, hogy olyan oldalakon legyen figyelés nélkül amit szeret pl. Vagy épp haverjaival chatelt és pont nem akartra hogy lásd miről. Nem feltétlen kell egyből rosszat gondolni. Ez most más de csak, hogy értsétek én se szeretem ha valaki azt lesi, hogy épp én chatelek egy oldalon amin lehet néhány haverral dumálgatok és egyből gondolkodni kezd a másik fél miközben tényleg csak dumálgatunk. Persze itt tényleg fura a reakció a pártól. De ez csak egy vélemény.
2021. júl. 9. 08:22
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Csak az fél akinek titkolnivalója van. Neki egyértelműen van.
2021. júl. 9. 08:29
 8/15 anonim válasza:
83%

7.Ez igaz mondjuk.

Visszavonom a válaszom. (6-os válasz).

2021. júl. 9. 08:43
 9/15 anonim ***** válasza:
28%
baromság mindenkinek van magán élete, a bizalom erre épül (ne) ha lenne
2021. júl. 9. 08:43
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Azért lett mérges, mert szeretője van (ha szerencséd van akkor csak ilyen szánalmas online szerető) és megijedt hogy lebukhat. Akinek nincs takargatnivalója az nem háborodik fel, hanem elmondja hogy szokott beszélgetni emberekkel, de ebből nem csinál titkot.
2021. júl. 9. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!