Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért veszítik el az érdeklődé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszítik el az érdeklődést irántam a férfiak fel év után? Ennyire szar lennék?

Figyelt kérdés

Mindig azt tapasztalom hogy fel év után már kiábrándult mindegyik belőlem.

Leírom mitől szoktak megkedvelni meg miert akarnak járni velem.

Kedves bújós törődő vagyok. Mindenről eltudok beszélgetni és vicces is vagyok. Emiatt sokan érdeklődnek és nem szex téren hanem párkapcsolat szempontjabol.

De fel év után kiismernek és a jó tulajdonsagok mellett kibukik h sokszor negatív vagyok nem akarok családot feketefeherbe látok mindent, anyaskodok, incs hobbim, emellett nem szórom a pénzt, néha elég leszarom hozzállásom van de nem a párom felé hanem a környezet felé. Emellett ha nagyon szeretek valakit nem tudok nemet mondani semmibe gondolom ez is kiábrándito

Most akkor a negatív tulajdonsagaimbol ezekszerint több van ami miatt mégse kellek 1 idő után?

30 elmúltam jól gondolom h akkor1 férfinak sem kell hosszútávra ilyen nő mint én?

2024. jún. 28. 16:27
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18-as, te meg az vagy, akit tuti megmérgezett volna a felesége. :D Egyébként kérdező, nem lehet, hogy úgy érzik, hogy "nyomulsz" és esetleg nincs személyiséged? Mármint, hogy nincs hobbid amiatt gondolok esetleg ilyenre.
2024. jún. 28. 18:59
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

"h sokszor negatív vagyok nem akarok családot feketefeherbe látok mindent, anyaskodok, incs hobbim, emellett nem szórom a pénzt, néha elég leszarom hozzállásom van de nem a párom felé hanem a környezet felé."

Azért mert sokszor negatív vagy, fekete-fehérben látsz dolgokat, baszogatod, nincs hobbid, leszarod a környezeted.

Az tényleg jó pont, hogy te párkapcsolatra kellesz kb mindenkinek, meg pár dolog amit írtál, de hosszú távon nehéz elviselni így valakit.

2024. jún. 28. 19:14
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ham is erősödött van ahol az1 ik fwl nemakar gyereket mégse szakito ok"

Az a baj veled, hogy igénytelen vagy, még az írásodban is.

2024. jún. 28. 20:46
 24/30 A kérdező kommentje:
17 igen általában hasonló kaliberű palikat vonzok ez igaz. De ha ők hozzám vonzodnak valamiert, kíváncsi lennék mit látnak bennem. Illetve mi nem tetszik nekik későbbiekben ami miatt mégsem e kellenek hosszútávra.miert nem kitartóak velem szemben.
2024. jún. 28. 21:21
 25/30 A kérdező kommentje:

21 es 22 egyetértek veled

23 nem vagyok igénytelen az irasmodom nem mervado.

2024. jún. 28. 21:23
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki akar gyereket, de a párja nem akkor valószínűleg ott fogja hagyni. Ugyanez fordítva. Nagyon kevés ember aki lemond vagy bevállal egy kisgyereket a párja kedvéért. Hiszen miért is lenne az ember olyannal akivel nem egyezik a jövőképük?! Nem csak gyerekvállalás terén, hanem sok más dologban is. Mondok egy hülye példát, pl X kertes házban szeretne élni, de a párja Y meg társasházban (és ez csak egy ilyen kis apró probléma).

Elhiszem, hogy te nagyon tudsz szeretni és nem tudsz vagy csak nehezen mondasz nemet a párodnak, de pl. negatív hozzáállás a dolgokhoz és a fekete-fehér világnézet nagyon letudja hozni az életről a másikat és ebbe bele lehet unni. Nem azt mondom, hogy erőszakold meg a saját személyiséged, de a leszarom féle hozzáállásodon érdemes elgondolkozni és változtatni, mert erre nem csak a párkapcsolatod mehet rá, hanem az emberi kapcsolataid is.

Az, hogy nem szórod a pénzt, nem baj. Sőt, a mai világban pláne nem. Viszont, ha extrém szarrágó vagy és inkább nem mész el sétán kívül semmilyen olyan programra a pároddal ami igényel némi költséget (nem százezresekre gondolok), akkor az megint csak konfliktust szülhet és unalmasnak tűnhetsz miatta amit egy idő után megelégel a másik fél.

Az anyáskodás sem probléma szerintem, ha nem viszed túlzásba.

A hobbi meg egy olyan dolog, hogy vagy van, vagy nincs. Bár jó, ha van. Sok hobbi nem kerül pénzbe sem.

2024. jún. 28. 21:27
 27/30 anonim ***** válasza:
49%

"Ennyire szar lennék?"

Sajnos ez a kérdésed és a szóhasználatod nem sok önbecsülést és igényességet árul el rólad.

Szerintem sokat változtatna a helyzeteden, ha javítanál a hibáidon, és megtanulnál nemet mondani.

2024. jún. 28. 21:32
 28/30 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha fel eve vagyok valakivel és szóba kerül a gyerek téma szerintem fél év után ha azt mondom h nem az még nem szakito ok.

Amúgy persze nem vagyok az a kuporgatos zsugori sporolos de tudatosan bánok a penzel. Nem szeretem csak úgy kínozni az ablakon. Inkább magammal szembe vagyok zsugori.

De sok embertől mwgkaptam h leszarom és negatív vagyok. Meg h túl fekete fehérbe látok dolgokat. Mondjuk utóbbi már nem jellemző ram

2024. jún. 28. 21:42
 29/30 anonim ***** válasza:
Kifejthetnéd jobban milyen vagy és miért.
2024. jún. 28. 23:38
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

Korábban már írtam választ, de megpróbálom más oldalról megközelíteni a dolgot:

Elégedett vagy az életeddel? Szóval alapvetően kiegyensúlyozott vagy, vannak barátaid, akikkel tartod a kapcsolatot (ha nem is sok, meg nem is minden héten), összességében elégedett vagy? A környezetre adott rendszeres negatív válaszod simán lehet annak az oka, hogy "nem találtad meg a helyed", úgymond. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek kell valami hobbi, amivel szenvedélyesen foglalkozik, kikapcsolja, feltölti. Nem kell drága hobbinak lennie, akármi jó, és természetesen nem kell, hogy uralja minden percedet, de jó, ha van valami ilyesmi szenvedélyed. Izgalmassá, önállóvá teszi az embert, sokszor optimistábbá is, vagy legalábbis árnyalja a világról alkotott képét az illetőnek. Meg persze kapcsolatépítésre is jó. Esetleg ez lehet még egy megfontolandó gondolat, legalábbis így vaktában lövöldözve ez jutott eszembe.

2024. jún. 29. 11:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!