Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszítik el az érdeklődést irántam a férfiak fel év után? Ennyire szar lennék?
Mindig azt tapasztalom hogy fel év után már kiábrándult mindegyik belőlem.
Leírom mitől szoktak megkedvelni meg miert akarnak járni velem.
Kedves bújós törődő vagyok. Mindenről eltudok beszélgetni és vicces is vagyok. Emiatt sokan érdeklődnek és nem szex téren hanem párkapcsolat szempontjabol.
De fel év után kiismernek és a jó tulajdonsagok mellett kibukik h sokszor negatív vagyok nem akarok családot feketefeherbe látok mindent, anyaskodok, incs hobbim, emellett nem szórom a pénzt, néha elég leszarom hozzállásom van de nem a párom felé hanem a környezet felé. Emellett ha nagyon szeretek valakit nem tudok nemet mondani semmibe gondolom ez is kiábrándito
Most akkor a negatív tulajdonsagaimbol ezekszerint több van ami miatt mégse kellek 1 idő után?
30 elmúltam jól gondolom h akkor1 férfinak sem kell hosszútávra ilyen nő mint én?
Nekem igazából csak a "nem akarok családot rész" nem passzol, a többi okés lehet.
F
Szerintem te pont olyanokat fogtál ki akik szeretnének családot, gyereket.
És lazának tűnsz nekik...nem tűnsz elég komolynak.
De ne értsd félre baromira nem kötelező a gyerek meg ilyen hülyeségek, másik oldalt kell megtalálnmod-
szerintem ha nem akarod senki idejét sem pocsékolni...akkor gyorsan az elején tisztázz velük mindent , mit hogy képzelsz-.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!