Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért veszítik el az érdeklődést irántam a férfiak fel év után? Ennyire szar lennék?
Mindig azt tapasztalom hogy fel év után már kiábrándult mindegyik belőlem.
Leírom mitől szoktak megkedvelni meg miert akarnak járni velem.
Kedves bújós törődő vagyok. Mindenről eltudok beszélgetni és vicces is vagyok. Emiatt sokan érdeklődnek és nem szex téren hanem párkapcsolat szempontjabol.
De fel év után kiismernek és a jó tulajdonsagok mellett kibukik h sokszor negatív vagyok nem akarok családot feketefeherbe látok mindent, anyaskodok, incs hobbim, emellett nem szórom a pénzt, néha elég leszarom hozzállásom van de nem a párom felé hanem a környezet felé. Emellett ha nagyon szeretek valakit nem tudok nemet mondani semmibe gondolom ez is kiábrándito
Most akkor a negatív tulajdonsagaimbol ezekszerint több van ami miatt mégse kellek 1 idő után?
30 elmúltam jól gondolom h akkor1 férfinak sem kell hosszútávra ilyen nő mint én?
#8 de ez azért egy elég nagy különbség. Főleg, ha harminc felett vagy. Ilyenkor az embereknek márkiforrt elképzelésük van ilyesmikről. És teljesen tisztelettudó a másik részéről, ha emiatt megszakítja a kapcsolatot, nem pedig megpróbálja belemanipulálni a másikat valamibe, amit nem akar.
Viszont azt mondod, hogy nem ezt hozták fel szakítóoknak. Akkor mit? Érdemes inkább arra koncentrálni a kérdés szempontjából, ha már ez a lényeg. Lehet, hogy egyszerűen olyanokkal jöttél össze, akikkel nem illetek össze. Lehet, hogy tényleg kellene változtatnod valamin, mert rossz a hozzáállásod, rossz a légkör, amit teremtesz... stb.
Húszas éveim elején is ez volt h fel év után csökkent a lelkesedés. És most is ez annyira h 30 fölött vagyok
Persze h kérdeztem h mi az oka h távolodnak. Egyik se adott korrekt választ. Mert gondolom nem 1 konkrét ok miatt van hanem osszessegebe.
Csak ezel azaz baj h kívülről nem látom az összhatást hiába tudom a tulajdonságaim. És sajnos kevés minden férfinak h torodo őszinte vicces bújós szeretgetos no vagyok,
Nemtudom más nőbe mi van ami miatt kellenek még akkor is ha trehanyak lustak
Nem lehet, hogy valahogy te vonzod be az ilyen nem kitartó típusú férfiakat?
Én pl férfiként azt figyeltem meg, hogy én cssk azoknál próbálkoztam, vagy csak azoknál volt sikerem, akik valahogy nem voltak kiegyensúlyozott, önálló, felelős döntéseket hozók.
Talán lehet valami ilyesmi ok?
6 pont allatti nőt, magyarázat nélkül kidobok, ha úgy videlkedik mint te.
Szerintem azt kell megérttsd, hogy az olyanokkal mint te csak azért van 1 férfi, mert
1. Rendszeresen dugni akar
2. Az
egyedüllétnél még egy ilyen is jobb... Akit viszont lehet dugni.
3. Wtf? Ez a lúzer pótlék senki komolyan gondolná velem.
Régen se vették feleségül a szolgálólányt.
Ők arra vannak, hogy mosogatnak, takarítanak, minden testnyílásuk odatartártják és ennyi..
Örüljenek hogy ennyit kapnak, meg némi kedvességet és figyelnet utána
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!