Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme így együtt lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így együtt lenni fiatalon?

Figyelt kérdés
A barátnőm egyszerűen nem igényli, hogy kettesben legyünk és nem kívánja velem a szexet (idén eddig 3 alkalom volt nagy nehezen) és teljesen elhidegült már tőlem tavaly december óta. Akkor voltak nagyobb viták, amiből majdnem szakítás lett. Szakítani nem akar, neki így megfelel, nem tud túllépni a vitákon és nem úgy tekint rám azóta, de elhagyni sem akar.

2024. jún. 25. 22:14
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
#30 Dehogy szexelnél te azzal akivel össze vagy veszve meg elhidegűlve 🤣 Senkinek nincs akkor kedve szexelni.
2024. jún. 27. 15:55
 32/45 anonim ***** válasza:

31 jó oké.

De itt az van hogy hónapok óta nincs szex.

Értem hogy akire haragszom nem izgat fel..

De nekem napi több hiányzik, ha mellettem alszik és simogatni puszilgatni kezd, akkor tutira magamévá teszem. Egyszer élünk.

2024. jún. 27. 16:06
 33/45 A kérdező kommentje:
Igen férfiként én is ilyen vagyok főleg, ha nagyritkán 3 havonta alkalom adódik rá simán tudnám csinálni, nem számít, ha előtte megbántott. De neki fontos az érzelmi háttér és szimplán egy férfi test nem indítja be, pedig nem vagyok elhízva sem vékonyabb, de sportos testalkatom van.
2024. jún. 27. 16:28
 34/45 anonim ***** válasza:
Ha nem is kerülsz vele olyan szituációba, hogy lehessen összebújni akkor mit vársz. Te is otthon alszol, ő is otthon alszik. Így hogy? Lehet össze kellene költöznetek és ha egy ágyba fekszetek minden nap akkor megváltozna minden. Írtad, hogy programoztok a városban. Ott megis mit várnál el? Behúzzon a meki wc-jébe és ott neked essen? Vagy mégis mit? Neked is úgy kell megteremteni a helyzeteteket, hogy lehessen valami. Nem egy normális kapcsolatban éltel a leírásod alapján. Vagy tévedek?
2024. jún. 29. 06:47
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi van ha nincs realitása annak, hogy látná, hogy lehetne többször is hiszen ahhoz olyan helyzetek is kellenek. Nem kezdeményez, mert hol tegye ha nem ketten egy szobában vagytok és még csak hozzá sem érsz? Vagy visszautasitott ilyen helyhezben is? Mert a leírásod alapján nem is kerültök ilyenbe. Akkor mit vársz el mégis? Nem beteg a lány agya, neked kell megteremteni a hozzá való helyzeteket is!
2024. jún. 29. 07:12
 36/45 A kérdező kommentje:
Az a baj sajnos, hogy elutasítja, ha átakarom hívni nincs kedve hozzá nem is akar olyan helyzetbe kerülni már, ahol lehetne köztünk több. De nem értem, akkor miért nem szakít velem, miért tőlem várja, hogy én tegyem meg a lépést, de én nem fogok könnyíteni a helyzetén, majd tegye meg ő. De úgy gondolom, hogy sunyi módon az a terve, hogy teljesen leépíti a kapcsolatot a 0-ra és szinte addig húzza majd, míg azon vesszük észre magunkat, hogy nem is vagyunk már senkik egymás számára ahelyett, hogy szakítana korrekt módon.
2024. júl. 1. 14:09
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts.
2024. júl. 1. 18:44
 38/45 anonim ***** válasza:

Ha arra vár hogy az érzései feléd jobban legyenek, akkor több időt kéne töltenetek együtt.

Ha nem akarja, vajon tesztel hogy mit reagálsz, fogsz e csajozni, ismerkedni, megharagudni, erőszakosabban követelni hogy ne hanyagoljon el, bármin össze veszni? Ez provokáció hogy szivasson vagy arra vár hogy az ellen szenve javuljon, addig hanyagol?

Ha az a fő baja hogy szexet nem akar akkor mi lenne ha megigérnéd neki hogy nem lesz szex, amit tényleg be is tartasz, bizonyítva hogy komoly megbízható vagy?

Ha ő ilyen sertődékeny, haragtartó, aminek tűnik a leírás alapján, akkor komolyan gondold át hogy bánsz vele és főleg ne verd át. Ha megigéred hogy mi lesz ha kettesben lesztek, az legyen is úgy. Sajnos sokan trükköznek, kifogást keresnek, hogy végül mégis az legyen amit ők akarnak, esetleg úgy előadva mintha a nő érdeke lenne, vagy mintha a nő irányítana.

Ha csak az a baja hogy sértődött akkor is nem jó elhanyagolni egymást, idén sok hónap telt el, ha szinte semmi szex volt pl fél év alatt.. Mit akar, pap legyél? Gondolkozzon már fiatal vagy, ez a szex megvonás csak mert azt hitted róla hogy nárcisztikus, a viselkedése alapján?

Meddig bűntet még? Nem csaltad meg, akkora kárt nem okoztál tudtommal hogy ilyen módon álljon hozzád.

Éretlen e, lelki sérült e azt nem tudom.

Túl reagál e, túl sokáig haragszik e, miért nem kivánja hogy kielégítsd ennyi idő után?

Ahányszor lesz egy rossz időszak, megsérted, veszekedtek (ami más kapcsolatban is előfordul) utánna fél vagy egy évig elhanyagol és szinte semmi szex lesz? Minden alkalom után?

Jogosan áll így hozzád annyira nem voltál rendes vele?

Vagy ő nem normális?

Ha nem biztos a kapcsolatban, ha nem biztos benne hogy szeret, akkor is több időt tölteni lehetne hogy jobban megismerjétek egymást, hamarabb kiderüljön mi legyen a jövőtökkel, szakítás vagy megjavítani a kapcsolatot.

Nem rabolja az életidődet így? Szeretet és szex sincs elég.

Ez így egy szivatásnak tűnik ahol áldozatot játszik, neked meg kaparni kell a figyelméért, szexért, vele töltött időért.

2024. júl. 1. 18:49
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon durva. Gondolom mar nem szeret téged. Nem tudom elképzelni miért van veled. Ez ilyen szenvedős kapcsolat,szerintem ne szenvedj tovabb.
2024. júl. 1. 20:18
 40/45 anonim ***** válasza:
76%
Ez a nő tényleg nárcisztikus, te meg traumakötésbn vagy vele. Rossz olvasni az egészet. Remélem, egyszer kiszabadulsz innen. De ugy latom, nem most. Ha szerencséd van, teherbe is esik, és együtt tönkretehettek egy (vagy több) gyereket. Ne aggódj, sok ilyen család van, sok gyerek nő föl ilyen pokoli szülőkkel. Nem lesztek kivételek. Te majd hagyod, hogy terrorizálja őket, anyukának adsz majd igazat, mert annyira szereted. Még rá is teszel majd egy lapáttal, hogy anyuka örüljön és megdicsérjen.
2024. júl. 1. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!