Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így együtt lenni fiatalon?
Figyelt kérdés
A barátnőm egyszerűen nem igényli, hogy kettesben legyünk és nem kívánja velem a szexet (idén eddig 3 alkalom volt nagy nehezen) és teljesen elhidegült már tőlem tavaly december óta. Akkor voltak nagyobb viták, amiből majdnem szakítás lett. Szakítani nem akar, neki így megfelel, nem tud túllépni a vitákon és nem úgy tekint rám azóta, de elhagyni sem akar.2024. jún. 25. 22:14
11/45 anonim válasza:
Valami nagyon nem stimmel a pároddal és azt se mondja el mi baja tehát titkol valami nagy dolgot nem őszinte.
Ha szeretek valakit nem így viselkedek. Esetleg egészségügyi ok miatt nem szexel? Miért titkolja? Ha csak addig kelkenél neki míg talál jobbat akkor se értem miért nem szeret szexelni.
12/45 A kérdező kommentje:
Ma beszéltem vele és azt mondta a sérelmein nem biztos, hogy túl tud lépni, mert olyanokat vágtam a fejéhez, amivel nagyon megbántottam és nem tudja , hogy túl tud e lépni rajta. De már több mint fél éve ez megy… kicsit változik utána megint észreveszem, hogy nem olyan velem megint ez van, allanodan a sérelmeit hozza fel és azt mondta ez az oka, hogy nem szexel velem. Kérdeztem tőle, hogy szeret-e azt mondta vegyesek az érzései. Haragszik rám, csalódott bennem.
2024. jún. 26. 14:43
14/45 A kérdező kommentje:
Eltávolodott tőlem amikor találkozunk sincs közöttünk testi kontakt barmit mondok neki ami kedves nem igazan reagál rá teljesen semleges, azért nem jön át, hogy ne kelljen velem testi kontaktba kerülni, ezért nyilvános helyeken talalkozunk vagy max akkor, ha naluk is otthon van valaki és akkor csak elbeszélgetünk, mint két jó barát, se egy kedves szó se egy ölelés max pár szájra puszi elköszönéskor. Viszont keres minden nap rendszeresen talalkozunk beszelunk, de csak felületes beszélgetések, mi van velunk, mi történt aznap, hogy vagyunk stb általános témák. Tavasszal volt egy kis javulás, akkor már párszor átjött hozzám, volt szex is azt mondta többször, hogy szeret és kitart mellettem, de ez csak átmeneti időszak volt, akkor azt hittem tulmentünk ezen, de pár hete megint ugyan az… újra visszatért a távolságtartás.
2024. jún. 26. 16:58
15/45 A kérdező kommentje:
Nem tudom elengedni, mert nagyon szeretem én azt éreztem az ő személyében megtaláltam azt a nőt, akire mindig is vágytam. Akkor fog véget érni, amikor ő kimondja szenvedek addig is és azután megjobban fogok.
2024. jún. 26. 17:03
16/45 anonim válasza:
"Haragszik rám, csalódott bennem."
"nem úgy tekint rám azóta"
Miket vágtál a fejéhez? Így semmit nem tudunk segíteni.
17/45 A kérdező kommentje:
Keressen jobb pasit, akinek több pénze van és diplomája meg hogy nárcisztikus személyiség stb ilyenek vita során hirtelen haragból.
2024. jún. 26. 18:01
18/45 anonim válasza:
Miért nárcisztikus?
Miért keressen jobb pasit? Nagyok az igényei?
19/45 anonim válasza:
#18 Érdekes kérdések, én is kíváncsi vagyok, de sajnos aligha fogjuk megoldani a kérdező problémáját.
Amúgy (találgatás), de lehet azért bántódott meg ezektől, mert betalált. Lehet látja a csaj az igazságtartalmát. Csak tipp...
20/45 A kérdező kommentje:
A nárcisztikus szerintem betalált a másik, viszont nem hiszem, azt csak hirtelen felindulásból mondtam. Azért tartom annak, mert sok olyan eset van, amikor én szóvá teszem, hogy nem tetszik nekem, ahogyan viselkedett és utána még ő sértődik meg és úgy forgatja ki a helyzetet, hogy azt veszem észre, hogy másnap kb én kérek bocsánatot meg én voltam a hibás, hogy mertem kritizálni.
2024. jún. 26. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!