Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így együtt lenni fiatalon?
Dobd ki te, úgynevezett aktív talonban vagy amikor jön egy másik pasi ő nem fog hezitálni azonnal repülni fogsz.
Ne pazarolj rá több időt!
#1 elmondta.
A legjobb női barátom most éppen erre készül és a korábbi pasijaival is ezt csinálta. (Tegyük hozzá azért, hogy nem ok nélkül teszi.)
De igen, nagy valószínűséggel csak az alkalmat keresi, hogy kilépjen a kapcsolatból.
A legjobban akkor jársz, ha megelőzöd.
"most éppen erre készül és a korábbi pasijaival is ezt csinálta. (Tegyük hozzá azért, hogy nem ok nélkül teszi.)"
Igen, biztos mindenki hülye, csak a barátnőd nem.
Elég hányinger emberek lehettek.
Mivel bántottad meg? Van akit annyiszor vagy annyira bántottak hogy totál elege van a rossz vagy káros emberekből pl hazudósok kihasználós, túl veszekedős, akármi.
Lehet nem vagy rossz, de ő annak érezhet. Ha kimutattad neki a rossz oldaladat akkor hiába nem teszed azóta mert már tudja hogy olyan oldalad is van és az újra előjöhet. Hiába vagy már kedves utána, van aki nem felejt és nem bocsát meg.
De kiváncsi vagyok nálatok mi a helyzet. Nem mondom hogy nálatok is ez van.
#6 Ha kíváncsi vagy, két ok van:
1) A csaj többet várna a pasitól, mint amit az nyújtani tud, vagy hajlandó. De itt a csaj a hibás, mert a pasi mindig is ilyen volt. Ha az elején jó volt neki, én sem értem, hogy most miért nem jó.
2) A nagyobbik gond pedig az, hogy már egyáltalán nem dugja meg a csajt a pasi...
Ezek miatt valamikor év vége felé, vagy jövő év első felében szakítani fog vele. Igen, ezt így előre lehet tudni... Nem egy szép dolog, de ez így működik a nőknél (amúgy ne lepődj meg, de pasiknál is sokszor ugyanez van).
8.
Én értem, hogy így működik, de attól még hányinger. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!