Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme így együtt lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így együtt lenni fiatalon?

Figyelt kérdés
A barátnőm egyszerűen nem igényli, hogy kettesben legyünk és nem kívánja velem a szexet (idén eddig 3 alkalom volt nagy nehezen) és teljesen elhidegült már tőlem tavaly december óta. Akkor voltak nagyobb viták, amiből majdnem szakítás lett. Szakítani nem akar, neki így megfelel, nem tud túllépni a vitákon és nem úgy tekint rám azóta, de elhagyni sem akar.

2024. jún. 25. 22:14
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
98%

Dobd ki te, úgynevezett aktív talonban vagy amikor jön egy másik pasi ő nem fog hezitálni azonnal repülni fogsz.

Ne pazarolj rá több időt!

2024. jún. 25. 22:18
 2/45 anonim ***** válasza:
98%
Az első mindent elmondott.
2024. jún. 25. 22:49
 3/45 anonim ***** válasza:
98%
időpocsékolás
2024. jún. 25. 22:53
 4/45 anonim ***** válasza:
98%

#1 elmondta.

A legjobb női barátom most éppen erre készül és a korábbi pasijaival is ezt csinálta. (Tegyük hozzá azért, hogy nem ok nélkül teszi.)

De igen, nagy valószínűséggel csak az alkalmat keresi, hogy kilépjen a kapcsolatból.

A legjobban akkor jársz, ha megelőzöd.

2024. jún. 25. 23:06
 5/45 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretett engem és éreztem is, mert kimutatta. Sose értettem, hogyha egy ember szeret valakit, hogy tud így megvàltozni az érzése. Én is sok sérelmet átéltem, mégis ugyan úgy szeretem, mint az elején 4 éve.
2024. jún. 25. 23:18
 6/45 anonim ***** válasza:
14%

"most éppen erre készül és a korábbi pasijaival is ezt csinálta. (Tegyük hozzá azért, hogy nem ok nélkül teszi.)"

Igen, biztos mindenki hülye, csak a barátnőd nem.

Elég hányinger emberek lehettek.

2024. jún. 25. 23:30
 7/45 anonim ***** válasza:
32%

Mivel bántottad meg? Van akit annyiszor vagy annyira bántottak hogy totál elege van a rossz vagy káros emberekből pl hazudósok kihasználós, túl veszekedős, akármi.

Lehet nem vagy rossz, de ő annak érezhet. Ha kimutattad neki a rossz oldaladat akkor hiába nem teszed azóta mert már tudja hogy olyan oldalad is van és az újra előjöhet. Hiába vagy már kedves utána, van aki nem felejt és nem bocsát meg.

De kiváncsi vagyok nálatok mi a helyzet. Nem mondom hogy nálatok is ez van.

2024. jún. 26. 02:19
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

#6 Ha kíváncsi vagy, két ok van:

1) A csaj többet várna a pasitól, mint amit az nyújtani tud, vagy hajlandó. De itt a csaj a hibás, mert a pasi mindig is ilyen volt. Ha az elején jó volt neki, én sem értem, hogy most miért nem jó.

2) A nagyobbik gond pedig az, hogy már egyáltalán nem dugja meg a csajt a pasi...

Ezek miatt valamikor év vége felé, vagy jövő év első felében szakítani fog vele. Igen, ezt így előre lehet tudni... Nem egy szép dolog, de ez így működik a nőknél (amúgy ne lepődj meg, de pasiknál is sokszor ugyanez van).

2024. jún. 26. 06:32
 9/45 A kérdező kommentje:
Én tudnék neki többet nyújtani, de nem is ad már rá lehetőséget, pedig tudnánk együtt lenni heti szinten többször is kettesben meglenne rá a lehetőség, de neki megfelel, ha inkább a városban találkozunk és megyünk ide oda és ennyi. Nem hív át magához és nem is szívesen jön mintha nem akarna kettesben lenni, nehogy legyen lehetőségem valamit kezdeményezni. Szóval nem én vagyok a hibás, hogy nem szexelünk, én kivánnám napi szinten.
2024. jún. 26. 12:07
 10/45 anonim ***** válasza:

8.

Én értem, hogy így működik, de attól még hányinger. 🙂

2024. jún. 26. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!