Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a mai 18éves fiatalok? Van értelme amit ő tesz!
5hónapja vagyok együtt a barátommal, mindketten 18évesek vagyunk de én érzem hogy tőle komolyabb vagyok.
Fiú létére elég sokat nyafog, hisztizik, és ennek tetejébe még anyukámnak is elmondja.
Szerintem a kapcsolatunk csak rá és rám tartozik ha akarom elmondom anyának ha akarom nem, de ő gondoskodik róla hogy anya mindent tudjon.
Baja hogy nincs fent róla kép a közösségi portálomon, baja ha úgy szólok ahogy neki nem tetszik.
DE persze azt amit ő csinál(t) azt nem mondaná el.
Tegnap is mondja nekem hogy miért mondom rá hogy szánalmas,és akkor hangosan mondja, "bemondalak" anyukádnak, anyukád meg majd megpofoz ha megtudja.
Én már ebben a kapcsolatban nem bírom tovább, szerintem hozzám képest elég gyerekes.
Szerintetek megtud változni??
Biztos meg tud változni, de szerintem ne foglalkozz ezzel a hülye gyerekkel. Bár szerintem csak viccelődik veled, szóval beszélj vele, ne velünk.
NEM minden 18 éves ilyen.
Ja és nem szép dolog azt mondani valakinek, hogy szánalmas.
Ha meg ennyire a tököd tele van vele, akkor azonnal hagyd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!