Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az értelme a csajozásnak?
Pedig nem mond hülyeséget.
Én is kezdek belefáradni, már annyit költöttem el, hogy legyen egy jó csajom, amiből már több prostira is futotta volna...
"Én is kezdek belefáradni, már annyit költöttem el, hogy legyen egy jó csajom, amiből már több prostira is futotta volna..."
Nem kell rájuk költeni. Attól még csajozhatsz.
Először is. Dugtam. Legalább öt nőm volt idáig. Mindegyik nagyon ostoba volt és egyszerű. Mind buta volt, mint a föld. Csak az ilyeneket vonzom. Ráadásul sz@r volt velük a szex. Órákig keféltem őket és nem tudtam elmenni, mert nagyon tágnak éreztem a pi nájukat. És mind béna is volt.
Másodszor. Nem vagyok csúnya. Csak pénzem nincs. Idáig hittem abban, hogy vannak rendes lányok, de már most kezdem azt hinni, hogy mindegyik a pénzre a bukik és nem arra, aki vagyok. Kezd ebből nekem elegem lenni.
Rossz társaságban keresed a rendes lányokat, akiket ha dugsz nem olyan, mintha egy virslit dobnál egy folyosóra :P
Ha barátnőt szeretnél, ne ribancokkal kezdj ;)
Nekik fontos, hogy mindent te fizess és még vegyél mindezek mellé ezt-azt. Nekünk már egy séta is elég, vagy egy filmezős-főzőcskézős este :) A lényeg, hogy velem legyen akit szeretek ;)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!