Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme így együtt lenni fiatalon?
Ő mit ad neked lelkileg testileg? Minek tartod őt?
Tegyük fel valaki nárcisztikus... igazuk van és az igazságot fel tudják használni ellened hogy te rossz, ő jó legyen meg hogy irányítsanak figyelmet együtt érzést segítséget kapjanak. Fontossá váljanak, te meg fordítva. Vita észérvek veszekedés felesleges, mindent arra használnak fel hogy energiát szívjanak pl vitában felidegesít rávesz hogy csúnyát mondj vagy tegyél vagy idegbajosnak, rossznak tűnj, hibázz, ezt fel tudják használni ellened vagy később hánytorgatni.
Minden helyzetet vitát észérvet ellened fordítanak. Egy nárcisztikussal semmit nem lehet tenni, ő máshogy értette, máshogy emlékszik, stb kiforgat mindent.
Szeretet megvonás szex megvonás, leszólni, b@szlatni, lelki zsarolás, bűntudat keltés... Szakítani se akar de helyre hozni a kapcsolatot sem.
Energiavámpír? Vagy neki van igaza mert annyira rossz voltál? Akkor miért nem szakít? Valami nem stimmel veletek.
Akár kedvelnélek akár nem, ha haragszom is egy ideig és nem lesz szex egy ideig, akkor is később az tuti hogy a napi szex az jöhetne, mert jól esik.
Ha nem akar veled ennyi hónap után sem akkor talán nem vagy jó az ágyban.
Bocs ha valaki máshogy gondolja, én szeretem a szexet, ha haragszom is akkor is pár nap vagy hét után hagynám hogy kielégíts szájhal vagy valahogy, sőt rád is másznék és addig nem szabadulnál. Na mindegy. Amúgy nirmális vagyok nagyjából se szeretek fiatal lenni. Ha lenne párom tuti hogy el lenne kapva minden nap.
Arra mondom ezt hogy szinte sosincs szex azt írod.
Akármilyen szar a kapcsolat basszus akkor is jó dugni. Vagy én vagyok hülye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!