Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme így együtt lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme így együtt lenni fiatalon?

Figyelt kérdés
A barátnőm egyszerűen nem igényli, hogy kettesben legyünk és nem kívánja velem a szexet (idén eddig 3 alkalom volt nagy nehezen) és teljesen elhidegült már tőlem tavaly december óta. Akkor voltak nagyobb viták, amiből majdnem szakítás lett. Szakítani nem akar, neki így megfelel, nem tud túllépni a vitákon és nem úgy tekint rám azóta, de elhagyni sem akar.

2024. jún. 25. 22:14
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Ő mit ad neked lelkileg testileg? Minek tartod őt?

Tegyük fel valaki nárcisztikus... igazuk van és az igazságot fel tudják használni ellened hogy te rossz, ő jó legyen meg hogy irányítsanak figyelmet együtt érzést segítséget kapjanak. Fontossá váljanak, te meg fordítva. Vita észérvek veszekedés felesleges, mindent arra használnak fel hogy energiát szívjanak pl vitában felidegesít rávesz hogy csúnyát mondj vagy tegyél vagy idegbajosnak, rossznak tűnj, hibázz, ezt fel tudják használni ellened vagy később hánytorgatni.

Minden helyzetet vitát észérvet ellened fordítanak. Egy nárcisztikussal semmit nem lehet tenni, ő máshogy értette, máshogy emlékszik, stb kiforgat mindent.

2024. jún. 27. 00:57
 22/45 A kérdező kommentje:
Igen pontosan így viselkedik. Az elején én voltam a mindene a számára tökéletes pasi, aztán telt az idő jöttek a nézeteltérések, sérelmek és mostmar minden zavarja bennem, hiába teszek barmi jót csak a rosszat látja meg bennem.
2024. jún. 27. 07:00
 23/45 anonim ***** válasza:
37%
Most sírni jöttél ide? Az 1es válaszolt egy frappánsat aztán te még tovább óbégatsz. Kérdezel, válaszolunk. A lelkizést majd az anyukádnak. Már értem miért hidegűlt el tőled az ovis barátnőd.
2024. jún. 27. 07:05
 24/45 A kérdező kommentje:
Elnézést! Köszönöm a válaszokat! 23-as akkor ez lehetett a baj? Túl lelkizős vagyok és ez kiábrándító ?
2024. jún. 27. 08:07
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Valakinél ez a baj igen. Nem értem minek erőlteted vele egyáltalán. Dobd ki aztán lesz majd más helyette hidd el.
2024. jún. 27. 10:46
 26/45 anonim ***** válasza:

Szeretet megvonás szex megvonás, leszólni, b@szlatni, lelki zsarolás, bűntudat keltés... Szakítani se akar de helyre hozni a kapcsolatot sem.

Energiavámpír? Vagy neki van igaza mert annyira rossz voltál? Akkor miért nem szakít? Valami nem stimmel veletek.

2024. jún. 27. 11:23
 27/45 A kérdező kommentje:
Nem kellettem én előtte senkinek sem. Évekig egyedül voltam sokáig építettük ezt fel és már a közös jövőnket terveztük. 4,5 éve vagyunk együtt. Nem igazán van kedvem megint előről kezdeni egy új nőnél a szia miujság-al meg hogy van-e kedved ismerkedni, ezért is ragaszkodok hozzá még akkor is ha rossz.
2024. jún. 27. 12:28
 28/45 anonim ***** válasza:
59%
#23 Normális vagy?
2024. jún. 27. 12:45
 29/45 anonim ***** válasza:
Van millió nő, a kapcsolatotok ha átlagnál rosszabb, akkor miért ne találnál másik nőt akivel jobb lesz? Annyira csak nem vagy lúzer hogy senkinek nem kellesz. Ha meg igen, akkor viseld el a barátnőd dolgait vagy egyedül is lehetsz.
2024. jún. 27. 12:51
 30/45 anonim ***** válasza:

Akár kedvelnélek akár nem, ha haragszom is egy ideig és nem lesz szex egy ideig, akkor is később az tuti hogy a napi szex az jöhetne, mert jól esik.

Ha nem akar veled ennyi hónap után sem akkor talán nem vagy jó az ágyban.

Bocs ha valaki máshogy gondolja, én szeretem a szexet, ha haragszom is akkor is pár nap vagy hét után hagynám hogy kielégíts szájhal vagy valahogy, sőt rád is másznék és addig nem szabadulnál. Na mindegy. Amúgy nirmális vagyok nagyjából se szeretek fiatal lenni. Ha lenne párom tuti hogy el lenne kapva minden nap.

Arra mondom ezt hogy szinte sosincs szex azt írod.

Akármilyen szar a kapcsolat basszus akkor is jó dugni. Vagy én vagyok hülye?

2024. jún. 27. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!