Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Adott egy kihűlt kapcsolat. Nem vagyunk rosszban. Tudunk beszélgetni, nevetni együtt, de nem vonzódom a férjemhez már egyáltalán. Az okok hosszúak, ahogy az út is, ami ide vezetett.

15 éve együtt, ez alatt ő az utóbbi 5 éven nagyon igénytelen lett magára és a környezetére(szájhigiénia, táplálkozás, mozgás hiánya, pocakos lett, fáradékony,rosszak a fogai, dohányzik, én 10 éve leszoktam). Rendetlenebb mint a két gyerekünk együttvéve. Szennyes ledobva a szobába az ágy körül, minden széthagyva. Semmit nem segít,a"férfimunkákban"sem, egyedül csinálom a kertet, udvart, mindent, ellátom a gyerekeket, mindent én intézek körülöttük. Mellette dolgozom és a fizetésem is az utóbbi 4 évben magasabb kb 150 ezerrel mint az övé. Minden kötelező kiadás az én fizumból megy, nem marad hó végére pénzem, az ő pénze hülyeségekre megy el(cigi, hobbi, mindennap fastfood napközben).

Ezek már annyira nyomasztanak, hogy nagyon mennék innen.

Ami válás ellen szól: gyerekeket szereti, ők is őt, ők nem érzékelnek feszültséget, nem értenék, miért akarom felrúgni a családunkat.

A ház a férjemé, albérletbe kellene mennünk és nagyon meghúzni a költségeket(ha egyáltalán találok valami megfizethetőt egyedülállóként 2 gyerekkel). Vagy mehetnék anyámhoz 2 gyerekkel nagyon vidékre, elveszíteném a munkám és megint csak a gyerekek innák meg a levét, akik ott elvannak egy ideig, de egy hét után már kérdezgetik, hogy haza jöhetnek e már pl szünetben, mert hiányoznak a barátok, saját szoba, ott nem lehet semmit csinálni szerintük. 9 és 7 évesek. Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

2024. jún. 25. 13:24
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy anyám Erdélyben él, onnan származom. A gyerekek nem tudnak egy szót sem románul, így iskolában nagyon le lenne maradva a nagyobb, tehát nem csak arról van szó, hogy odébb költözünk MO-n belül pár kilómétert. A gyerekek pl nem is román állampolgárok.
2024. jún. 25. 13:28
 2/41 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék albérletet és elválnék. Szeretheti a gyerekeid költözés, válás után is. A gyerekeid majd megszokják a helyzetet. Szerinted ha felnőttek lesznek majd miattad elhagyják a párjukat, vagy téged fognak ápolni? Ez a te életed, ne légy boldogtalan a férjed mellett tovább.
2024. jún. 25. 13:30
 3/41 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem válsz el megcsalás lesz a terítéken [akár neki (is)].

Semmi értelme vele maradni.

Romániába ne menj vissza, itt intézz magatoknak albit és majd kapod a gyerektartást.

2024. jún. 25. 13:40
 4/41 anonim ***** válasza:
11%
Az nem opció, hogy veszel fel hitelt és kifizeted a fele házat a férjednek? Hosszú távon jobban megéri, mint az albérlet. Vagy nem kérsz tőle gyerektartást, cserébe írassa rád a részét (így megmarad amit albérletre költenél vagy törlesztőre).
2024. jún. 25. 13:43
 5/41 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs, újraolvastam, látom nem közös a ház :(
2024. jún. 25. 13:44
 6/41 anonim ***** válasza:
61%

Azt a hibát elkövetted hogy a kiadások főleg téged terhelnek.

Én eleve letagadtam volna 100ezret és azt férlretettem volna amiről nem tud .

Kertet csinálod, plusz a házimunka, hát azt havi 300ért szokták csinálni a házvezetőnők.

Van esély arra h esetleg valami kis lakáshoz hozájuss a szüleid segítségével?

Mert így csak ki vagy használva anyagilag .

Az én férjem nem tudja h mennyit keresek, havonta 100-at félreteszek, 3 éve!

Mindig kell hogy legyen egy aranytartalék.

2024. jún. 25. 13:45
 7/41 anonim ***** válasza:
79%
Csok a 2 gyerekre+hitel? Legalább a sajátodat fizetnéd, nem az albérletet.
2024. jún. 25. 13:45
 8/41 anonim ***** válasza:
94%

Én vennék fel egy hitelt, vagy csokot, és mennék békés megyébe, ott vannak 8-10 millióért is házak.

Mondjuk Gyomaendőd, vagy Szarvas.

Milyen munkád van?

2024. jún. 25. 13:47
 9/41 anonim ***** válasza:
Gyomaendrőd*
2024. jún. 25. 13:48
 10/41 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű hagynám ezt a kapcsolatot,még bő én tudsz új életet kezdeni és anyagilag is meg tudod tenni.
2024. jún. 25. 13:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!