Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm haragszik rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm haragszik rám, mert nem én védtem meg. Csak szerintem túloz?

Figyelt kérdés

Volt egy ominózus kerti parti a baráti társaságon belül, ahová mi is meg lettünk hívva. Az egyik csaj pasija viszont bunkó megjegyzéseket tett a barátnőm testére. Konkrétan a srác random elkezdett """viccből""" magyarázni enyhén ittasan a barátnőjének, hogy reméli, hogy nem hízik meg, hát tök undorítóan nézne ki haspólóban a nadrág derekánál kibuggyanó hurkákkal. És így "szemléltetésként" hozzátette, hogy elég csak ránézni xy-ra(a barátnőmre), ő is rohadt gusztustalan, nem is érti, hogy hogy tud bárki is hozzáérni.

Én erre nem mondtam semmit. Igazából az történt, hogy a srácot a barátnője felpofozta, meg elkezdett vele veszekedni kb azonnal, hogy a párom undorítónak lett nevezve, meg félre vonultak, hogy ne mindenki előtt történjen a veszekedés. Aminek az lett a vége, hogy utána a srác vissza se jött, hanem lelépett. Szóval nem is volt időm mit mondani neki.

Én csak a barátnőmnek mondtam, hogy nem is undorító, szerintem nagyon dögös, ne foglalkozzon vele. Láttam rajta, hogy elszomorított, szóval inkább őt vigasztaltam. Viszont amikor hazamentünk mondta, hogy neki nagyon nem esett jól, hogy nem védtem meg őt, és hogy haragszik emiatt.

2024. jún. 22. 17:16
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
0%
Több ölelés.
2024. jún. 29. 00:29
 42/47 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi újság azóta?
2024. jún. 29. 05:37
 43/47 anonim ***** válasza:
37%
Mondjuk sajnos igaza van a barátnődnek. Az lett volna a minimum, hogy felpattansz és mondod, hogy Ti most leléptek és nem biztos, hogy jöttök ebbe a társaságba. A másik, hogy O.k, lehet alkoholt fogyasztani, de ésszel, mértékkel, időjárás, jól lakottság, közérzet, egyebek függvényében mindenkinek éreznie kellene a határt. És nem naponta inni, hanem egy-egy buliban nem megvetendő az alkohol. De nem világos, de ha olyan társaságba jártok, ahol valaki vagy valakik minden alkalommal taj részegre issza/isszák magát/magukat, akkor nem értem, mitől baráti kör ez Neked, Nektek. Mellesleg aki minden nap alkoholt fogyaszt, az már alkoholista. Mivel nem ismerem a társaságot, ezt nem tudom megítélni, de a történtek után is meggondolnám, hogy ezek az állítólagos barátok kellenek-e nekem.
2024. jún. 29. 11:50
 44/47 anonim ***** válasza:
34%
43 vagyok. Még annyi virág, bonbon a barátnődnek és e mellett elmondod, hogy nagyon sajnálod, de még így is erősen benne van a pakliban az hogy ő szakít Veled, de ha szereted veszel neki a kedvenc virágából és kedvenc bonbonból, csokiból, nyilván ha belefér a keretbe és ismered az ízlését még emellé egy ékszert, pl fülbevalót is vehetsz, de ez sem garancia arra, hogy nem hagy el. Majd írd meg légy szíves, hogy mit tettél, ő mit mondott, mit tett, és hogy alakul ez a párkapcsolat.
2024. jún. 29. 11:56
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
44. Te nagyon sotet vagy! :D
2024. jún. 30. 22:41
 46/47 anonim ***** válasza:
30%
45! Csak légy szíves indokold meg, hogy miért! Természetesen lehet hogy ên nem gondolom jól, de akkor nem sértegetni kell, hanem leírni, mit tegyen a kétdező és szerintem a kérdés kiírója is sokkal szívesebben olvasná, hogy mit tegyen, ki mit gondol, mi a helyzet, mint egymás sértegetesét. Írhatnám, hogy gratulálok ehhez a magas iq-val rendelkező hozzászóláshoz, ami nagyon sokat segített a kérdezőnek, de légy szíves vedd úgy, hogy nem írtam le. A kétdezőtől pedig kérdezem: Mi történt azóta, mi a helyzet most?
2024. júl. 1. 05:19
 47/47 anonim ***** válasza:
66%
Kérdezőt nem érdeklik a válaszok...
2024. júl. 1. 17:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!