Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm haragszik rám, mert nem én védtem meg. Csak szerintem túloz?
Volt egy ominózus kerti parti a baráti társaságon belül, ahová mi is meg lettünk hívva. Az egyik csaj pasija viszont bunkó megjegyzéseket tett a barátnőm testére. Konkrétan a srác random elkezdett """viccből""" magyarázni enyhén ittasan a barátnőjének, hogy reméli, hogy nem hízik meg, hát tök undorítóan nézne ki haspólóban a nadrág derekánál kibuggyanó hurkákkal. És így "szemléltetésként" hozzátette, hogy elég csak ránézni xy-ra(a barátnőmre), ő is rohadt gusztustalan, nem is érti, hogy hogy tud bárki is hozzáérni.
Én erre nem mondtam semmit. Igazából az történt, hogy a srácot a barátnője felpofozta, meg elkezdett vele veszekedni kb azonnal, hogy a párom undorítónak lett nevezve, meg félre vonultak, hogy ne mindenki előtt történjen a veszekedés. Aminek az lett a vége, hogy utána a srác vissza se jött, hanem lelépett. Szóval nem is volt időm mit mondani neki.
Én csak a barátnőmnek mondtam, hogy nem is undorító, szerintem nagyon dögös, ne foglalkozzon vele. Láttam rajta, hogy elszomorított, szóval inkább őt vigasztaltam. Viszont amikor hazamentünk mondta, hogy neki nagyon nem esett jól, hogy nem védtem meg őt, és hogy haragszik emiatt.
"Én erre nem mondtam semmit."
Itt szűntél meg férfinak lenni. Én nőként is elküldeném azt, aki a páromat becsmérli.
Anyamat is lekiabaltam, mikor a ferjemet balfasznak nevezte.
Te miert ultel kukan?
jah ez olyan mint az oszkárátadón a will smith bepancsolt a feleségét kifigurázó müsörvezetőnek?
jah, hogy azt szerette volna, hogy mint egy hős kiosztod a barátot nem?
Egy intelligens ember nem áll le kötekedni egy részeg emberrel aki nem is tudja mit beszél, és különben is ez az ő értékrendje, hogy milyen nőkkel van, akinek még egy apró hurkája sincs, de ha szülne egy két gyereket mégegyszer annyi kiló lenne és nem tudna lefogyni, akkor mit tenne?
Aki ennyire undorodik a kilóktól annak bizony önmagával elég sok munka van ilyen téren, hogy elfogadás.
A barátnőd akarja látni a lovagot benned, aki harcba száll érte, ha intelligens akkor leszáll erről a témáról, és nem megy veled ilyen társaságba többet, és sokszor az igazság fáj, lehet nem ártana sportolnia és akkor nem lenne ilyen problémája, de lehet hogy ezzel tisztában van , és ahelyett, hogy büntudata lenne, mást okoz a kinézete miatt.
szóval hagyd, ez egy dráma-királynős viselkedés majd kinővi vagy sem
#2, #3 Alapesetben én is ezt tenném, de ez kicsit más helyzet volt.
Alapból ennek a viccesnek szánt, de egyáltalán nem vicces monológ nem ott kezdődött, hogy a barátnőm undorító. Hanem ott, hogy nem akarja a srác, hogy a barátnője meghízzon, mert akkor undorítóan nézne ki és ott sorolta, hogy mi minden nézne ki gusztustalanul. Többen szóvá is tettük a monológ során (én is), hogy ez nem vicces, hagyja ezt abba, a srác, mire ő név nélkül elkezdett arról pofázni, hogy csak végig kell nézni a jelenlévőkön, köztünk is van ilyen. Erre is mondtuk, hogy ok, hagyja már a témát, mire végül megnevezte a barátnőmet, mint konkrét példa.
Azért nem mondtam semmit, mert ez váratlanul ért. Erre azt mondta a barátnőm nekem négyszemközt, otthon, hogy számítanom kellett volna rá, hogy őt fogja mondani. Én viszont nem asszociáltam arra, hogy a barátnőmre fogja valaki azt mondani, hogy gusztustalan, dagadt, nem érti, hogy hogy lehet hozzáérni, mert szerintem tök csinos a barátnőm.
Másrészt mire realizátam, hogy kimondta a barátnőm nevét, addigra adott volt a szituáció, hogy a srác mellől felpattant a barátnője, és pofánverte, meg elkezdett vele veszekedni, kiabálni. A srác meg felállt, hogy megnyugtassa a barátnőjét, a csaj veszekedett vele, meg a srácot konkrétan a pólójánál fogva berángatta a házba azzal a felkiáltással, hogy a csaj nem akarja még jobban elcsesszék a hangulatot. Én meg nem szóltam közbe, miközben a csajszi épp hadarva kiabál a pasijával, konkrétan szóhoz sem jutottam.
Aztán a csaj meg fél óra múlva jött ki a házból egyedül, majd közölte mindenkivel, hogy a pasija (aki beszólt a barátnőmnek) hazament.
Konkrétan csak azután nem mondtam semmit, hogy elhangzott, hogy a barátnőmre célozgat. Előtte én is szóvá tettem, hogy ezt nem kéne, ennek nem itt van a helye.
Le kellett volna állítanod a srácot, hogy ne beszéljen így a barátnődről, meg rólad sem. Persze nem fizikai erőszakról beszélek, hanem határozottan fel kellett volna szólítanod, hogy fejezze be az ócsárlást. Valószínűleg nem fejezte volna be, de legalább nem lett volna ennyire megalázva a barátnőd, mert tudta volna, hogy te mellette állsz.
Amúgy respect a tűrhő (remélem ex) csajának, amiért így kikelt magából a pasija tahó megnyilvánulása miatt.
Te meg növessz tököt, kérdező! Nem csodálom, hogy a barátnőd kiakadt azon, hogy te füled-farkad behúzva meghunyászkodtál, miközben valaki teli pofával gyalázta szerencsétlent. Vegyen magához egy dobermannt, több haszna van, mint neked.
"intelligens akkor leszáll erről a témáról, és nem megy veled ilyen társaságba többet"
A közös baráti társaságunkról van szó. A srác, aki beszólt neki, nem úgy volt ott, mint az évek óta egyben lévő baráti társaság része, hanem mint a házigazda testvérének a pasija. Ha valakinek párja van, akkor meg szoktuk hívni, nyitottak vagyunk az új emberekre. Eddig még sosem volt gond. Ez volt az első problémás eset.
"sokszor az igazság fáj, lehet nem ártana sportolnia és akkor nem lenne ilyen problémája, de lehet hogy ezzel tisztában van , és ahelyett, hogy büntudata lenne, mást okoz a kinézete miatt."
A barátnőm nem kövér, ha erre akarsz célozni. Van egy pici pocija, nem totál lapos, de nem kövér.
#8 "határozottan fel kellett volna szólítanod, hogy fejezze be az ócsárlást"
Szóltam neki, hogy hagyja abba, csak ekkor még nem volt megnevezve, hogy kiről beszél. Én konkrétan azután nem mondtam semmit, hogy hozzátette, hogy a barátnőmre céloz. Azért nem mondtam semmit, mert másodperceken belül már a srác párja elkezdett a sráccal veszekedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!