Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm haragszik rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm haragszik rám, mert nem én védtem meg. Csak szerintem túloz?

Figyelt kérdés

Volt egy ominózus kerti parti a baráti társaságon belül, ahová mi is meg lettünk hívva. Az egyik csaj pasija viszont bunkó megjegyzéseket tett a barátnőm testére. Konkrétan a srác random elkezdett """viccből""" magyarázni enyhén ittasan a barátnőjének, hogy reméli, hogy nem hízik meg, hát tök undorítóan nézne ki haspólóban a nadrág derekánál kibuggyanó hurkákkal. És így "szemléltetésként" hozzátette, hogy elég csak ránézni xy-ra(a barátnőmre), ő is rohadt gusztustalan, nem is érti, hogy hogy tud bárki is hozzáérni.

Én erre nem mondtam semmit. Igazából az történt, hogy a srácot a barátnője felpofozta, meg elkezdett vele veszekedni kb azonnal, hogy a párom undorítónak lett nevezve, meg félre vonultak, hogy ne mindenki előtt történjen a veszekedés. Aminek az lett a vége, hogy utána a srác vissza se jött, hanem lelépett. Szóval nem is volt időm mit mondani neki.

Én csak a barátnőmnek mondtam, hogy nem is undorító, szerintem nagyon dögös, ne foglalkozzon vele. Láttam rajta, hogy elszomorított, szóval inkább őt vigasztaltam. Viszont amikor hazamentünk mondta, hogy neki nagyon nem esett jól, hogy nem védtem meg őt, és hogy haragszik emiatt.

2024. jún. 22. 17:16
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem ez a szitu teljesen oké.

A paraszt részeg csaja nagyon explicite helyre rakta a tahót.

A csajodat, akit megsértettek nem az zavarja, hogy te konkrétan nem álltál ki mellette. Inkább fordítva, tévesen azt hiszi, hogy ha te is konfrontálódsz a paraszt hapsival, akkor valahogy az ő szégyenérzete csökken.

Az lenne a gáz, egy ilyen után senki nem szólt volna a sutyeráknak.

2024. jún. 28. 12:00
 32/47 A kérdező kommentje:
#30 De egyébként nem is kövér a barátnőm.
2024. jún. 28. 14:52
 33/47 anonim ***** válasza:
Enyhült a harag azóta?
2024. jún. 28. 14:54
 34/47 anonim ***** válasza:
33%
Azt mondják, nagy kofferba jó pakolni!
2024. jún. 28. 15:06
 35/47 anonim ***** válasza:
38%

"Miért nem fogy le (legalább egy kicsit)?"

Mert van, akinek az tetszik.

Te miért nem végzel el egy egyetemet? Ja, azért, mert nincs eszed.

2024. jún. 28. 15:09
 36/47 A kérdező kommentje:
#33 Haragudni nem haragszik, de úgy érzem, hogy takargatja magát azóta. Mármint azóta egyáltalán nem vette fel a haspólóit, itthon sem, hátat fordít nekem, ha öltözik.
2024. jún. 28. 15:29
 37/47 anonim ***** válasza:
63%

Kezdeményezz gyakrabban spontán szexet, mutasd ki, hogy szereted, ölelgesd, csókolgasd, érintsd meg, simogasd.

Előjáték alkalmával kimondottan a hasát kezdd el csókolgatni, onnan elindulhatsz felfelé is, lefelé is.

Ha ezekre türelmetlenség, vagy ingerültség a válasza, akkor csak öleld át.

2024. jún. 28. 15:44
 38/47 anonim ***** válasza:
66%
Vagy mondhatsz még pluszba olyat is hogy sokan összetennék a két kezüket ha ilyen szexi baratnojuk lenne. Ez kicsit visszahozhatja az önbizalmat 😉
2024. jún. 28. 15:48
 39/47 anonim ***** válasza:
45%
Amúgy hány évesek vagytok és mik a terveitek a jövőre?
2024. jún. 28. 16:04
 40/47 anonim ***** válasza:
35%
Ez olyan szar hogy mas megmérgezi a kapcsolatotokat. En elhiszem hogy tul gyorsan zajlott le az egész. Az is nagyon rossz hogy a barátnődnek most egy pár szar napja van/lesz. Meg Neked is. Ha tudndad vigasztalni szép őszinte mondatokkal, vagy felviditani valahogy. Amugy ha meg egyszer talalkoztok ezzel a tahoval, kapasbol az utcan kapd el es amig nem ker bocsanatot tőle el ne engedd.
2024. jún. 28. 20:24
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!