Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm haragszik rám, mert nem én védtem meg. Csak szerintem túloz?
Volt egy ominózus kerti parti a baráti társaságon belül, ahová mi is meg lettünk hívva. Az egyik csaj pasija viszont bunkó megjegyzéseket tett a barátnőm testére. Konkrétan a srác random elkezdett """viccből""" magyarázni enyhén ittasan a barátnőjének, hogy reméli, hogy nem hízik meg, hát tök undorítóan nézne ki haspólóban a nadrág derekánál kibuggyanó hurkákkal. És így "szemléltetésként" hozzátette, hogy elég csak ránézni xy-ra(a barátnőmre), ő is rohadt gusztustalan, nem is érti, hogy hogy tud bárki is hozzáérni.
Én erre nem mondtam semmit. Igazából az történt, hogy a srácot a barátnője felpofozta, meg elkezdett vele veszekedni kb azonnal, hogy a párom undorítónak lett nevezve, meg félre vonultak, hogy ne mindenki előtt történjen a veszekedés. Aminek az lett a vége, hogy utána a srác vissza se jött, hanem lelépett. Szóval nem is volt időm mit mondani neki.
Én csak a barátnőmnek mondtam, hogy nem is undorító, szerintem nagyon dögös, ne foglalkozzon vele. Láttam rajta, hogy elszomorított, szóval inkább őt vigasztaltam. Viszont amikor hazamentünk mondta, hogy neki nagyon nem esett jól, hogy nem védtem meg őt, és hogy haragszik emiatt.
Mondd neki, hogy sajnálod, hogy nem ütötted gyomorba a sértegető tagot, mentségedre szolgáljon, hogy a saját barátnője megtette ezt helyetted.
Még mindig ott tartunk, hogy más külsején élcelődünk, porba alázva a jelenlévő, vagy jelen nem lévő ismerősünket, miközben a tajrészeg tajparaszt a saját részegségén élcelődhetett volna inkább. Egy magáról nem tudó részegnél undorítóbb nincs!
"Én erre nem mondtam semmit."
Annyit kellett volna mondanod, hogy a k. any*d az undorító, te részeg k*cs*g, mindjárt szájbaverlek!
De úgy látszik, hogy te nem érezted ennek szükségét, mert egy pipogya fráter vagy. A barátnődnek teljesen igaza van!
Ha kiálltál volna a nő mellett (akit szeretsz?), akkor férfinek érezhetnéd magad, akkor is, ha a gúnyolódó tajparaszt háromszor akkora, mint te! Így viszont csak egy pojáca vagy.
Imadom ezt a “reszegekkel nem veszekszunk” dolgot. A reszeg ne igyon annyit, hogy vallalhatatlan legyen a viselkedese. Igyon meg egy sort meg egy unicumot (most mondtam valamit) es ennyi.
Siman megszakitanam a kapcsolatot olyasvalakivel, aki reszegen taho paraszt, mert annak mindig az lesz a kifogasa hogy “jaj dehat tulittam magam” Baszdmeg, nem, ha tudod magadrol, hogy taho paraszt leszel reszegen, akkor ne igyal annyit. Felnott ember tudja mar magarol, mennyi az eleg.
A találkozóról már szingliként mentünk volna haza. ;)
Szánalmas az ilyen ember. Nem férfi..., csak egy gyáva kisgyerek.
Ha én nőként képes vagyok elküldeni a francba azt, aki beszól a vőlgeényemnek (teljesen alap, hiszen szeretkjük egymást), akkor mi az, hogy te nem tudod helyrerakni a másik csávót?
Szerencsétlen nőd, remélem gyorsan kidob.
Kézen kellett volna fognod a barátnődet és elhúzni a buliból.
Ehelyett ott maradtatok jópofizni és nevetgélni a sértegetések után is. Legalábbis te, a barátnőd szomorkodott, padlón volt a hangulata érthetetlen.
Én mondjuk testes csávó vagyok, ha rám mondja egyszer bármelyik részeg haverom ugyanezeket a sértéseket, én fel sem veszem, de ha túl sokáig mondja, akkor azért a hónom alá fognám a nyakát.
Nőként viszont kimondottan sértő bármilyen leszólás, ami a testedet érinti.
jav.:
padlón volt a hangulata érthetően
Na, a bunkó srác csajának nagyobb és keményebb töke van, mint neked.
Kicsit szégyen ez, nem nagyon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!