Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted a párodat? Mit szeretsz benne?

Pont azt adja nekem ami kell. Ömlengés szeretet törődés leolt másokat, nem érdekli senki csak én, biztonság támasz, összetartozás érzést nyújt, tekintélyt alapoz(miatta nem mer senki beszólni, kóstolgatni alázni nyomulni), helyes is persze, millio hhavrr barájta van vele tényleg teljesen társadalmi eletem van nem egyszer vacsizunk máshol meg többesben, lehet vele élni és megélni az életet, laza nem görcsöl olyanokon hogy nézek ki, akkor is imád ha szét vagyok csúszva, akkor is ha a szomszéd nője "zöldebb", az se érdekli, kiáll mellettem ha vki fikázni akar, ha más nők irigyek utálnak, direkt előttük is nekiáll ölelgetni, lehet vele tervezni amikre én azt hiszem lehetetlen rávágja hogy mindent meglehet oldani;), fontosnak tartja hohy bízhassak benne, magától erősít, erre nagy hangsúlyt fektet, nem kell vele görcsölnöm a sminkemen a szexen a ruháimon, lyukaszokniban is én vagyok a mindene, ő is szélsőségesen öltözik mint én pl egyszer valami extrém helyesnek én meg bombának nézek ki, másszor meg mindketten kinyúlt melegítő meg a legalja🤣, valamiért hozzám öltözik is, kivülre is azt tükrözi a világba hogy velem egy pár, de azt hogy szerelmes képes az utcán is kiordítani🤣nincsenek gátlásai, korrekt, nem beszél ki a hátam mögött, nem fkrdít ellenem másokat ha vita van, ha beteg kivan, akkor is velem akar lenni, és néha olyanokat mond amik engem sziven ütnek betalálnak, olyan szintű érzelmeket tud kifejezni amikre nekem pl szavaim se lettek volna nekem eszembe se jutott volna, nagyon mélyreható, egyszóval nagyon tud a srác;)
A szexet viszont nem szeretem vele, de nekem életemben 1 pasi volt csak ill 2 talán, eddig akivel nekem az tetszett. A pasik nem szexelnek jól. Nagyon nem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!