Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan akit most nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan akit most nagyon szeretsz :D?

Figyelt kérdés

ha igen, ki az :)?

mit érzel iránta :?

csak kíváncsi vagyok :)

2013. júl. 4. 14:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ja persze, anyám, nagyszüleim, egyéb rokonok, régi cimborák, távoli haverok, netes dumapartnerek, pár kollégám... Őket kevdelem (sokukat szeretem is)...

De szerelmnek nyoma sincs. Utoljára ilyne 14 évesen volt meg sokszor éjjel álmomban.

2013. júl. 4. 14:58
 2/14 anonim ***** válasza:

nincs

semmi közöd hozzá

letojom :)

2013. júl. 4. 14:59
 3/14 anonim ***** válasza:
téged ;)
2013. júl. 4. 15:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Van...

1. a volt tanárnőmet.. őt nagyon de nagyon..

2. a lány barátomat..

értük bármikor megtennék..

2013. júl. 4. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:

Én is téged szeretlek, Kovászosubi. Tuti kedves lány vagy, valahol a szíved mélyén. Mást senkit. Volt egy, de csalódtam benne, szóval mostmár nem mondanám, hogy szeretem. De szeretem az unokaöcsémet, unokahugaimat, testvéreim, szüleim, sógorom, kutyámat(húúú, őt nagyon, te is szeretnéd), meg még egy két barátomat.

21

2013. júl. 4. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
*lemaradt a bármit.
2013. júl. 4. 15:05
 7/14 anonim ***** válasza:
a pasimat :) nagyon szeretem, és ő is, ami még fontosabb :D
2013. júl. 4. 15:06
 8/14 anonim ***** válasza:

A családom, a tejes kávém, meg egy pasiért is meglehetősen oda vagyok, de szeretetnek nem nevezném.. :)

23/L

2013. júl. 4. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:
hmm...van,de pontosan nem tudom még hogy mit érzek iránta
2013. júl. 4. 15:12
 10/14 anonim ***** válasza:
pár lány van az elmémbe, őket szeretem, de majd találok egyet és el is felejtek mindenkit a múltból, így szokott lenni
2013. júl. 4. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!