Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le tudnád élni az életed valakivel úgy, hogy végig valaki mást szeretsz?
Figyelt kérdés
Mit lehet tenni ilyen helyzetben?2013. jún. 23. 11:03
2/19 anonim válasza:
Pár évet talán, de egy életet... nem.
3/19 anonim válasza:
Azzal legyél, akit szeretsz, ne azzal akivel nem érzed annyira jól magad. Kivéve, ha házasok vagytok, ott már kicsit más a szitu.
4/19 anonim válasza:
Én nem. Mit lehet tenni? Nem ismerjük a pontos körülményeket, így erre nem lehet érdemben válaszolni.
5/19 anonim válasza:
Ráadásul elég csúnya dolog a másikat így átvágni
2. voltam
6/19 mountain válasza:
Nanáá hogy letudjak asok nő! Az anyagi biztonságtól jojóznak a szemeik. hihhi
7/19 anonim válasza:
Nem, mert annak semmi értelme nincs, hogy érzelmileg becsapjam a másikat és mellette saját magamat is lelkileg gyötörjem.
Mit lehet tenni? Elmondani az igazat és viselni a következményeit tiszta lelkiismerettel.
8/19 A kérdező kommentje:
A helyzet az, hogy van párom, de a dolgok nem mennek a legjobban mostanában. Szóval, már nincs szerelem, csak megszokás, szeretet, tisztelet. Ez tartja még egyben a kapcsolatot.
Sokat vitáztunk, és én szép lassan beleszerettem abba a srácba, aki mellettem állt, mikor szükségem volt valakire, és barátilag támogatott.
2013. jún. 23. 11:15
10/19 anonim válasza:
Egy életet nem lehet végig színlelni az mellett,akit nem szeretsz!Csak gyötrôdsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!