Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Min múlik, hogy valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min múlik, hogy valakivel együtt vagyunk vagy sem? Csak elhatározás kérdése?

Figyelt kérdés

Szóval együtt vagyunk valakivel szeretjük is az illetőt, de mindíg ott van hogy mi lenne ha mégis kilépnénk az egészből és mennénk tovább...

Egy párkapcsolat tényleg csak döntés kérdése? Sosem lesz egyértelmű? Mindíg meg kell érte dolgozni és folyamatosan lakítgatni kell és ki kell érte állni?

Bocs a túl filozófikus- vagy túlagyalásos kérdésen - sak nálam idáig minden kapcsolatban ez volt - és a mostaniban is eljött ez a pont... Volt hogy együtt maradtunk és szenvedtük - volt, hogy különmentünk..

Az emberek sosem változnak meg és mindíg ugyanazokba a hibákba lépnek bele? :)

24/N

2013. jún. 21. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Óóóó ez nekem is ismerős. Én is mindig eljutok erre a pontra, hogy legszívesebben hagynám a francba az egészet.

Ugyanakkor én nem hiszem, hogy egy kapcsolat csak döntés, elhatározás kérdése. Illetve hát ki milyen ember ugye. Én oroszlán-skorpió vagyok, tehát nekem esélyem sincs arra, hogy boldog legyek egy olyan emberrel, akit nem szeretek igazán és csak azért vagyok vele, mert hát így döntöttem anno, most meg szenvedek az egésztől.

Na arra akarok kilyukadni, hogy az én életemben már volt olyan pasi, szerelem, akivel az egész életemet leéltem volna és eszembe nem jutott akkoriban más, nem úgy mint előtte és azóta is :/ Hát ez van.

2013. jún. 21. 08:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatért meg kell dolgozni,mindkét félnek tenni kell érte. Nem lehet csak úgy létezni benne. Ha úgy érzed kilépnél,akkor valószínűleg nem szereted igazán. Saját magamból indulok ki,követtem el én is hibákat korábbi kapcsolataim során,de persze az exeim is hibáztak bőven. Ezáltal felállítottam egy mércét ,hogy az alá nem adok soha. És nincsenek nagy elvárásaim. Azóta megtaláltam azt,aki boldoggá tesz,és én is boldoggá tudom tenni,mert tanultam a korábban elkövetett hibáimból,érettebb lettem. 26/N
2013. jún. 21. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű,ha akarjátok,akkor együtt lesztek örökké.Ha nem akarja egyikőtök annyira,akkor nem lesztek együtt...
2013. jún. 21. 08:46
 4/4 mountain ***** válasza:
Persze hogy azon. Ahogy a Dolák Sali is mondta: Az a Lényeg hogy kedves e...ki lehet e vele jönni...oda adja e a radírt...mert ha nem elveszem. :-)
2013. jún. 23. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!