Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kócos boszorkány kérdése:
Mi az, amit nem szeretsz a párodban, mégis megpróbálod elfogadni, mert szereted?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy pl. túl sok időt tölt a barátaival a kapcsolat rovására, nem segít a házimunkában, nem ad bele a rezsibe ... stb.2013. okt. 14. 10:02
1/14 anonim válasza:
Nem szeretem benne, hogy nem létezik, de azért próbálom elfogadni.
2/14 anonim válasza:
Nagyon rendetlen mindig én pakolok utána
3/14 anonim válasza:
büdös a szájszaga reggel. sokáig.
4/14 anonim válasza:
Elsősorban az hogy rengeteget dolgozik, bár ezt nem mondanàm annak hogy nem szeretem benne, mert ha a másik oldalról nézem tudom hogy értünk csinàlja ( babàt várunk, én nem.dolgozom.) az idegesít benne, ha vita van olyan higgadt tud maradni hogy ettől csak még idegesebb leszek :D
5/14 anonim válasza:
3. na neee, mindeninek ilyen ezért van a fogkefe meg a fogkrém:)
8/14 anonim válasza:
Mi 4,5 hónapja vagyunk együtt, és egyelőre azzal nehezen barátkozom meg, hogy kevés ideje van (nagyon sokat dolgozik) illetve azzal is, hogy ő nehezen mutatja ki az érzelmeit, mert nem olyan típus és viszont nagyon is érzelmes vagyok. :)
Ezek igazából nem problémák, csak elfogadás kérdése és türelem,türelem!!! :)
27/N
9/14 anonim válasza:
Nagyon lassan eszik.
Ez hülyén hangzik, tudom, de pl nem tudunk együtt vacsorázni, mert mire ő mértani pontossággal elhelyezi a sonkát meg a sajtot a szendvicsen (a zöldségekről most ne is beszéljünk), addigra én már befejeztem az evést (vagy épp éhen haltam, ha próbálom megvárni) :D
De ennél nagyobb problémánk ne legyen!
25N
10/14 anonim válasza:
Nem mutatja ki az érzéseit,de ha valami nem tetszik neki,azt nagyon is.Nem beszél érzelmekről,de ha összekapunk,akkor jár a szája.Úgy érzem a bulik,haverok az elsők,pedig nem vagyunk egyfolytában együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!