Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kócos boszorkány kérdése:
Mi az, amit nem szeretsz a párodban, mégis megpróbálod elfogadni, mert szereted?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, hogy pl. túl sok időt tölt a barátaival a kapcsolat rovására, nem segít a házimunkában, nem ad bele a rezsibe ... stb.2013. okt. 14. 10:02
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, nálam pont ez a probléma.
2013. okt. 14. 13:44
12/14 anonim válasza:
Imád beszélni! Ha csak összeakadunk egy ismerőssel az utcán, fél óráig, vagy óráig is el tud pletyizni, ha pedig csak beugrunk valakihez, van, hogy órákig is eltrécseli az időt. :D Ugyanakkor ez a tulajdonsága sokszor jól jön, mert én inkább csendesebb vagyok társasában, nem szeretek a figyelem középpontjában lenni, ő meg mindenkivel megtalálja a hangot, soha nincs kínos csend. :)
A másik, hogy sokszor kicsit akaratos, sokszor még akkor sem enged a véleményéből, ha minden érv ellene szól. De ez sem olyan vészes, sokszor ilyenkor inkább aranyos, mint bosszantó. :)
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen, hiszen nem csak egy baráttal, hanem legalább néggyel kell megosztoznom a páromon, ami azt jelenti, hogy heti 3-4 estét valamelyiküknél tölt. Nem élünk együtt, így még nem annyira vészes, de már előre félek az összeköltözéstől. Senkitől nem várom el, hogy csak én létezzek számára, de neki túlságosan fontos szerepet töltenek be a barátok az életében. Ez egyrészről egy csodás dolog, másrészről viszont nem hiszem, hogy le tudok élni úgy egy életet, hogy folyton ilyen sokat távol van és csak aludni járjon haza. Ráadásul az egyik barát nagyon szeret beleszólni a kapcsolatunkba és mivel már gyerekkoruk óta össze vannak nőve, eléggé befolyásolja a páromat, folyton úgy érzem, hogy küzdenem kell vele, pedig szerintem ő is elfogadhatná, hogy beléptem a párom életébe, de nagyon nehezen viseli.
2013. okt. 14. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!