Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalnak meg minden nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak meg minden nőt?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre,a pasik 99% a megcsalja a nőjét,egy bizonyos idő után. Lehet itt,akármilyen mesébe illő fantasztikus kapcsolat,megnyerő belső,10/10 külső bármi,tök mindegy. Unalmassá válik nekik a nő,nem tudnak nem hűségesnek lenni,mert hajtja a vérük,az új izgalomért.

Igen nőkbe is van ilyen,ezt aláírom,de azért valljuk be,inkább jobban a pasik csinálják ezt.

Úgy vélem,a nyitott kapcsolat,még egy fokkal tiszteletre méltóbb is,mert ott legalább nyílt lapok játszanak,és nincs hülyének nézve a másik.

Minden elisméresem a minimálisan kevés férfiaká,akik megtudnak állapodni egy nőnél,és több év után ,sem kacsintgatnak kifelé.

2024. jún. 5. 07:07
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
30. Lehet monogám is, meg más utat is választhat, de ez döntés kérdése, és nem az evolúció kérdése.
2024. jún. 5. 14:39
 32/41 anonim ***** válasza:
Valami híres embertől volt az idézet, hogy a világ legszebb nőjét is unják már otthon dugni. :D
2024. jún. 6. 17:50
 33/41 anonim ***** válasza:
58%

35 éves vagyok. Idáig csak 1-2 futó kapcsolatom volt, összejárós meg rengeteg. Aztán megtalált a szerelem egy korban, alkatban hozzám illő lány személyében. Elvoltunk. Már az összeköltözést terveztem, mivel megvan mindenem, lakás, autó. Az összes volt nőt töröltem az életemből, nem írtam már nekik, aki írt, töröltem. Aztán a rózsaszín köd elmúlta után rájöttem, a lány aszexuális, havi 1 szex volt, az is rimánkodásra, mondta, az előző barátjával is ilyen volt, vagyis nem én voltam, akit nem kívánt. Megjött, most nincs kedvem, most fáradt vagyok.... Közben írogatott fiúknak titokban.

Megcsaltam. Utána ki is tettem.

Megcsaltam kolléganőmmel.

2024. jún. 6. 18:09
 34/41 anonim ***** válasza:

33# Nem szabad feladni a régi jó szexhaverságokat. A rózsaszín köd elmúlik meg zsákbamacska minden kapcsolat.

F

2024. jún. 6. 18:12
 35/41 anonim ***** válasza:
"A valóság azonban több mint meglepő: minimális az eltérés! A megkérdezett nők 41,1 %-a csalta már meg egyszer vagy többször párját, a férfiaknál ez a szám 41,9 %. Ebből látszik, hogy bár a motiváció különbözhet, az eredmény szinte ugyanaz. A nők legalább annyira csalfák, mint a férfiak."
2024. jún. 6. 22:09
 36/41 anonim ***** válasza:

Azért, mert a nők nagy része a gyermekvállalás után a gyermekeinek él, sok nem is kívánja már a szexet, szülés utáni depresszióba kerül, házsártos hárpia lesz belőle.

Akkor említsük azt, hogy a magyar nők nagy része 1-2 gyerek születése után 2x akkora lesz, mint előtte volt.

A magyar nők közhelyesen szépek, akkor nézz meg egy szláv nőt, az ukrán nők mérföldekkel verik a magyar nőket, sajnos.

Nekem pl. lett egy 24 éves barátnőm, és már az elején kijelentette, orál nincs és nem is lesz. Utána jött, hogy csak este, és csak sötétben, és csak misszionárius pózban, aztán az is elmaradt. Megcsaltam, ennyi lett a vége.

2024. jún. 7. 13:27
 37/41 anonim ***** válasza:

Előző: "A magyar nők közhelyesen szépek, akkor nézz meg egy szláv nőt, az ukrán nők mérföldekkel verik a magyar nőket, sajnos"

Ez így van.

F

2024. jún. 7. 13:44
 38/41 anonim ***** válasza:
36: legutóbbi exem ukrán volt, ezek után elég nehéz jobbra húzni bárkit magyar tinderen 😅
2024. jún. 7. 13:46
 39/41 anonim ***** válasza:
0%

Hát, megmondom őszintén, gyári munkás vagyok, és az utóbbi időben rengeteg ukrán jött oda dolgozni, többségükben nők. Előtte már volt egy kapcsolatom egy 46 éves ukrán nővel, de ő végül hazatért. Ha láttatok volna már szépet, és igényest... Tejfölszőke, kék szemű, és annyira tudott, gyengéd volt, nőies. Voltam már sok magyar nővel, de kenterbe verte mindet.

Utána jött egy másik a gyárból, ugyanúgy szőke, kék szemű, párductestű 44 éves nő, és kiderült, diplomás hölgy volt. Magyarul is hamar tanulgatott.

Nekem olyan furcsa, hogy az 50 év feletti ukrán nőkben is van valami érdekes múlhatatlan szépség, látszik, hogy gyönyörű lányok voltak anno.

Nem ráncosodnak, nagyon adnak magukra. És tudnak szexelni.

A magyar nők ott ellenben 30 éves korukra felszedtek 20 kilót, igénytelenek, és sokkal emancipáltabbak az ukránoknál, jó nagy szájuk van.

Az idősebb magyar nők meg le vannak élve, mint a tanácsi lakás.

2024. jún. 7. 14:02
 40/41 anonim ***** válasza:

De fura hogy mindig a szőke ukrán csajokat emlegetik mindenhol, én eddig csak kurv @ ronda, cigányos külsejüt láttam mindig

A modorukat hagyjuk is, iszonyat bunkó mind...

2024. jún. 7. 15:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!