Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalnak meg minden nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalnak meg minden nőt?

Figyelt kérdés

Úgy veszem észre,a pasik 99% a megcsalja a nőjét,egy bizonyos idő után. Lehet itt,akármilyen mesébe illő fantasztikus kapcsolat,megnyerő belső,10/10 külső bármi,tök mindegy. Unalmassá válik nekik a nő,nem tudnak nem hűségesnek lenni,mert hajtja a vérük,az új izgalomért.

Igen nőkbe is van ilyen,ezt aláírom,de azért valljuk be,inkább jobban a pasik csinálják ezt.

Úgy vélem,a nyitott kapcsolat,még egy fokkal tiszteletre méltóbb is,mert ott legalább nyílt lapok játszanak,és nincs hülyének nézve a másik.

Minden elisméresem a minimálisan kevés férfiaká,akik megtudnak állapodni egy nőnél,és több év után ,sem kacsintgatnak kifelé.

2024. jún. 5. 07:07
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem a megcsalt fél hibája, hanem a megcsalóé

Lady Dianát is csalták

2024. jún. 5. 08:12
 12/41 anonim ***** válasza:
0%
7. Van remény, csak felnőtt módjára válogatni kell, és nem belemenni csak azért mert a csávó kedveseket mond.
2024. jún. 5. 08:16
 13/41 anonim ***** válasza:
12, bunkókkal kell összejönni?
2024. jún. 5. 08:22
 14/41 anonim ***** válasza:

Mert nem bírnak magukkal.

A nőknek is van kísértés, de mégis alapos indokkal csalnak, vagyis inkább szakítanak!

2024. jún. 5. 08:25
 15/41 anonim ***** válasza:
Elég furán tetted fel a kérdést, hogy miért csal minden férfi.
2024. jún. 5. 08:26
 16/41 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj (és ez nemtől független), hogy mindenki a rózaszín ködö, fellángoló szerelmet keresi. Aztán eltelik 1-2 év és ez elmúlik, a párok pedig rájönnek, hogy nagyon nem egymást keresték, össze sem illenek. Csak nézd meg hány kérdés van itt is, hogy 1 év után ellaposodott köztünk minden...
2024. jún. 5. 08:26
 17/41 A kérdező kommentje:

10. Nem nem csak én,és nem is egóm.

Kerek perec megmondta,hogy büszke rám,amiért ilyen értelmes vagyok,és ne változzak meg,de már egy ideje nem érzi jól magát ebben a kapcsolatban,és félre is lépett.

Akkor mégis,még mit kellene tennem ,hogy ne unjon rám? Varázsitallal itassam? 😃 Ennél többet nem tudok tenni.

2024. jún. 5. 08:29
 18/41 anonim ***** válasza:
52%

13. Én nem ezt mondtam!

De ha túl szép ahhoz hogy igaz legyen, akkor valószínű hogy át akar verni. Nem jó ha mindenben egyetért, mindenben csak a szépet mondja. Lehet egyet nem érteni kulturáltan, és empatikusan elmondani a problémákat. Persze legyen kedves, de azt kell nézni amit csinál, nem azt mait mond.

2024. jún. 5. 08:31
 19/41 anonim ***** válasza:

18, ha ugyanazt teszi, amit mond? Aki át akar verni, az erre figyelni fog?

Ha mondjuk ismerkednék veled, és kedves, vicces, undvarias lennél, akkor inkább ejtselek, mert túl szép vagy, hogy igaz legyél? Akkor is, ha az vagy? Mindenkiről, aki jó, feltételezzem, hogy megjátssza magát? Akkor maradnak a bunkók.

2024. jún. 5. 08:35
 20/41 anonim ***** válasza:
100%

19. Ez olyan mint a biztonsági rendszerek. Nincs feltörhetetlen zár, de rabló arra fog menni, aki könyebb préda neki, nem arra akivel foglalkozni kell.

Így gondolkodva, hosszabb kapcsolatokra ez sem garancia, de ha az van hogy pár hónap után már ez megy, akkor szerintem van értelme annak amit mondok.

Pl barátai családja előtt is felvállal, vagy az már sok neki? Hajlandó várni a szexel? Ha komolyat akarsz, akkor azért lehet szűrni szerintem. Garancia nincs természetesen.

2024. jún. 5. 08:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!