Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak meg minden nőt?
Úgy veszem észre,a pasik 99% a megcsalja a nőjét,egy bizonyos idő után. Lehet itt,akármilyen mesébe illő fantasztikus kapcsolat,megnyerő belső,10/10 külső bármi,tök mindegy. Unalmassá válik nekik a nő,nem tudnak nem hűségesnek lenni,mert hajtja a vérük,az új izgalomért.
Igen nőkbe is van ilyen,ezt aláírom,de azért valljuk be,inkább jobban a pasik csinálják ezt.
Úgy vélem,a nyitott kapcsolat,még egy fokkal tiszteletre méltóbb is,mert ott legalább nyílt lapok játszanak,és nincs hülyének nézve a másik.
Minden elisméresem a minimálisan kevés férfiaká,akik megtudnak állapodni egy nőnél,és több év után ,sem kacsintgatnak kifelé.

De akkor már egyáltalán,nem is lehet,olyan sok remény egy boldog hosszú,hűséges kapcsolatra ?
Mert,hogy elmúlik a szerelem 1x,ami tény.

8#
Én ilyen voltam a kapcsolatomban.Normálisnak tekintem magam,bele adok mindent,hogy ne laposodjon el,hűséges típus vagyok,értelmes. A vége pedig,az lett ,hogy megcsaltak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!