Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak meg minden kapcsolatomban?
16 évesen összejöttem az első barátommal, ő 7 hónap után csalt meg az akkori legjobb barátnőmmel.
18 évesen lett egy 23 éves barátom, 3 hónap után kavart egy buliban egy idegen lánnyal.
Rá fél évre lett egy idősebb barátom (31 volt), ő egy síelés alkalmával lépett félre másfél év után, mert "szüksége volt a szexre".
Most 23 éves vagyok, a barátommal az összeköltözés is szóbajött és hogy veszünk közösen egy kiskutyát, mire elmondta, hogy amúgy a kapcsolatunk elején háromszor megcsalt, mert nagyon nyomult rá az egyik csoporttársa... Tényleg nem értem, mi a gond velem.
Foglalkozom a párjaimmal, észben tartom a hónapfordulókat, névnapokat, születésnapokat. A családjuk minden alkalommal kedvel, elfogad, hívnak a családi ünnepségekre, legyen szó akár egy sima ebédről, vagy a nagyszülők 50. házassági évfordulójáról.
A második diplomámat csinálom, négy nyelven beszélek, szóval butának sem mondanám magam, aki csak arra jó, hogy éppen legyen valaki és beszélgetni nem lehet vele.
A külsőmmel sincs probléma (167 cm vagyok és 51 kg), edzeni is járok és figyelek arra, hogy mindig szépen, csinosan legyek felöltözve, igényesen nézzek ki. És igaz, hogy az összes megcsalás után 2-3 hét múlva jött mindegyik vissza, hogy hiba volt, próbáljuk meg újra, stb. De nálam egy ilyen után vége a bizalomnak...
Tényleg nem értem, hogy mi a gond velem.
Talán nem magadban kéne keresni a hibát. A férfiak ilyenek, ne is várj többet.
Nehéz megtalálni a kevés "normálisból" azt az egyet, aki végig melletted lesz.
Mert h..lye vagy, és mindig ugyanabba a hibába esel bele és soha nem tanulsz belőle.
Ha egy kapcsolat elromlik arról mind a két fél tehet.
Mi alapján dől el, hogy kivel jössz össze?
Van egy olyan sejtésem, hogy nem a lelki összhang, és a belső értékek dominálnak ebben.
Leírtam, hogy pont nem az a szint vagyok, aki a szexen kívül másra nem jó.
Megtettem értük és a kapcsolatunkért mindent, alkalmazkodtam hozzájuk. Ha az kellett, 6-7 órákat vezettem egy hétvége alatt csak azért, hogy találkozzunk, vagy elkísértem külföldi konferenciákra, mert azt szerette volna. Baromira semmi kedvem nem volt ahhoz, hogy ott legyek egyedül úgy, hogy senkit nem ismerek, mégis mentem.
Tehát egy trófeanő vagy, aki bármit megtesz nekik. Nem is értem mi lehet a baj...
Amit sugárzol, amilyen a viselkedésed, a személyiséged úgy fognak bánni veled, ennyi.
Igen.
Nem szoktam elzárkózni semmitől, az újdonságoktól sem.
Feleslegesen nem váratom őket, vagy húzom az agyukat. Én is szeretem a szexet, tehát heti 5 alkalommal tuti együtt voltam mindegyikkel.
Azt azért mondta, mert ott, abban a pillanatban volt rá szüksége és én nem voltam ott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!