Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalnak ennyire?
Még gimnázium alatt jártam egy roma fiúval, aki anélkül, hogy kimondta volna nekem, velem párhuzamosan járt egy tőlem sokkal szebb lánnyal.Évekkel később derült ki, hogy csalt. Ugyan ez egy plátói kapcsolat volt,mert nem feküdtem le vele, mégis igen bánt.
24 évesen ismerkedtem meg életem legnagyobb szerelmével. Nagyon odavoltam ezért a fiúért. Nagyon szerettem vele szeretkezni. Akkor nem tudtam, szintén később derült ki, hogy párhuzamosan más lánnyal is szexelt.Ez már több mint bánt, nagyon fájdalmasan érint és napi szinten gyötrődök rajta.
Aztán jött a volt férjem, úgy gondoltam, hogy boldogan megvagyunk, hisz' két szép kislányunk is született.Mégis ő is csalt, még pedig az egyik barátnőmmel és az egyik kolléganőjével!Miért csalnak valakit ennyire? Most váltan,44 évesen már nagyon kiábrándult vagyok, gondolni sem tudok arra, hogy új kapcsolatot kezdjek. Borzalmasan félek a férfiakról!
A válasz elég egyszerű. Mindig olyan pasikkal voltál, akik jól néztek ki, és sokan vágytak rájuk. A pasiknak megvolt a választás lehetősége, annyian kínálkoztak fel. És hát gyenge a jellem, de erős a hajlam. Megcsaltak téged.
Mindez nem történt volna meg, ha a választásod nem alfahímre esik. De te a könnyebbik utat választottad: mindig a jobbat akartad, nem érted be mással. És hát ez lett az eredménye. .
Ne strapáld magad a fejtörővel, minden nőt megcsal a pasija, a férje, csak idő kérdése. Ha másért nem mennek szét, akkor félre fog lépni. Van, aki rögtön, van aki 20 év után, de akkor is félrelép. Hűséges férfi nem létezik!!!
Legfeljebb olyan ronda, hogy senkinek se kellene, és nincs rá lehetősége. Akkor talán nem lép félre... de amint lehetősége adódik, ő is megteszi.
A hűséges férfi úgy néz ki, hogy előbb hal meg, minthogy elérkezett volna a lehetőség.
Wow, azért ez durva, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a legtöbb férfiről.
Nem mondanám magam csúnyának, barátnőm is volt egy jó pár, viszonylag tehetős is vagyok, mégis engem csaltak a 7 éves kapcsolatom alatt, és a 3 éves alatt. Rondább férfival.
Mi ebből a tanuláság? Rossz nővel kezdtem, nem az, hogy minden ribi.
Aki általánosít, az magát szívatja.
Kérdező, rossz férfiakkal kezdtél. Találkoztam nem egy olyan nővel, aki olyan szépen nézett ki, mint az álom, értelmes is volt, mégis megcsalták a férfiak őket. Rossz embereket fogtak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!