Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dekoratív/dagadt lányokat kérdezem, hogy ti jobban meg tudtok békélni azzal, ha egy szebb lánnyal csalnak meg titeket?
Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 21:27
1/30 anonim válasza:
En molettebb vagyok, es csinos. Sosem csaltak meg. Ha valaki teltebb novel jon ossze, az nem jelenti hogy amiatt csaljak meg...
26N
2/30 anonim válasza:
Mekkora tapló vagy! Essen rád egy ilyen nem dekoratív nagyon súlyos csaj kb.1o mèter nagasságból!
3/30 anonim válasza:
Lóf... sehogyse csaljanak se széppel, se csúnyával, se férfival... nem békélek meg ezzel a gondolattal, dühös leszek és sokáig fog tartani, aztán elfelejtem a sérelmet de még évek után sem fogok beszélni az exxel. True story...
4/30 A kérdező kommentje:
Ez nagyon csúnya volt 2-es!!
2016. máj. 26. 21:35
5/30 anonim válasza:
Csúnya volt? Egèszsègedre....Azért megnèznèlek a merènylet után! ;)
6/30 anonim válasza:
Csúnya volt?!?
Hahaha! Vicces, és én is hasonló jókat kívánok neked kérdező. Jah, ne legyen rajta fehérnemű, és hátsóval közelítsem a kis pofidhoz.
Puszikaaaaaaaaa ;)
7/30 anonim válasza:
Bezzeg fordítva... Bőven csalnád a ronda férfit, "jogosan".
8/30 anonim válasza:
Hatoska! Vizuális típus vagyok! Elkèpzeltem. SZakadok! :)
9/30 anonim válasza:
Most nagyon begyújtottad a hangyabolyt... ez nem szép dolog!
Szép lányokat is csalnak meg még szebbekkel, azt tudtad?
10/30 anonim válasza:
Egy ducibb no le tud fogyni. De ha valakinek rusnya a feje, lehet jo alakja...szart sem er vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!