Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Lehetne találni dekoratív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetne találni dekoratív lányt, hogy megkörnyékezze a pasimat? Kb 25-35 közöttit?

Figyelt kérdés

Meg szeretném tudni, hogy megbízható-e. Szerintetek lenne olyan lány, aki belemegy? Nem ingyen gondoltam.

Fel kéne venni vele a kapcsolatot, és megbeszélni egy találkát. Ha sikerül, felvenni a beszélgetést, közben tesztelni, hogy meddig megy el.

Olyanok ne írjanak, akik azt mondják, hogy a kapcsolat alapja a bizalom. Közhely. A kérdésre szeretnék választ kapni.

2013. júl. 10. 16:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
51%
Elég nagy probléma, ha így akarsz szimatolni a pasid után. Vajon te mit szólnál, ha a pasid is rád küldene vmi jó pasit?
2013. júl. 10. 16:07
 2/21 A kérdező kommentje:
Szeretettel várom! Magamban biztos vagyok!
2013. júl. 10. 16:07
 3/21 anonim ***** válasza:
0%
ja, és 25-35 évesen talán tudhatnád, nem "pasim", hanem barátom, kedvesem, vagy ilyesmi. a pasi szó eléggé lealázó a párodra nézve.
2013. júl. 10. 16:08
 4/21 anonim ***** válasza:
Hm.. Sajnos én fiatal vagyok ehhez.. Pedig nagyon szeretek színészkedni... Szerintem ne akard meg tudni. Mert ha megtudja, hogy te intézted el, hogy megkörnyékezze egy csaj, akkor kicsit mérges lesz...
 5/21 anonim ***** válasza:
42%

Aljas vagy. Undorító. És még csak jó emberismerő sem.

Aztán kiderül hogy a pasid megcsal, szr lesz. Kiderül hogy tiszta, még szrabb lesz.

Mind2 kiderül előbb-utóbb

6/21 anonim ***** válasza:
Ha ezt megtudja, dob! :/ ez nem szép :s
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
4. nem az, h mérges lesz, jobb esetben kidob. én legalábbis a barátnőmet kidobnám, ha megtudnám, h ilyenen ügyködött.
 8/21 anonim ***** válasza:
Rosszlányok, Beszamolo ezeken az oldalakon kiválasztasz egyet, a prostik ilyeneket is vállalnak :D
2013. júl. 10. 16:09
 9/21 A kérdező kommentje:

Rendben:férjem.

És megcsalt, de esküdözik, hogy több ilyen nem lesz. Szeretném tudni, hogy ellen tud e állni a csábításnak.

2013. júl. 10. 16:09
 10/21 A kérdező kommentje:
Egyelőre itt az a kérdés, hogy ÉN dobom-e, vagy együtt maradunk. Nincs olyan helyzetben, hogy mérges legyen rám.
2013. júl. 10. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!